Motorshow Herning

3.-5. februar åbner dørene til Motorshow Herning med alt inden for biler, motorcykler, udstyr og aktiviteter. Kom med ud og støt messen og få beroliget dine "benzin-abstinenser" inden foråret kommer.

Motorshow Herning er Danmarks største bil-, motorcykel- og motorsport udstilling for det krævende danske publikum med benzin i blodet – et rent slaraffenland for enhver bil- og motorcykelentusiast. 

MCH Messecenter Herning danner rammerne for 7. gang, når MC- og autobranchen samt toppen af dansk motorsport udstiller de nyeste trends under fælles tag.

De forventede 25.000 besøgende forkæles med ca. 150 udstillere og 45 aktiviteter fordelt på imponerende 30.000 m2. Hertil kommer de tusindvis af udendørs m2, hvor der blandt andet vil være drift, rally og folkeræs.

Alt i biler
Messen har udstillere i alt indenfor specialbiler, racerbiler, veteranbiler, elbiler og rallybiler. Om du ønsker at købe, lease eller udstille din bil, så vækkes drømmene til live.

Alt i motorcykler
Motorcykel Importør Foreningens medlemmer udstiller alle de nye motorcykler, hvilket tiltrækker købelystne MC entusiaster. Men vi har selvfølgelig også de helt unikke speciallavede modeller.

Alt i udstyr
Udstil alt det nye i krom, kubik og eventyr. Vores gæster er passionerede entusiaster, der begærer alt indenfor hestekræfter og motorer. Kom og gør en god handel og skab gode kontakter.

Alt i aktiviteter
Underholdning for hele familien; messen er ikke blot en messe – det er også et show og derfor giver motorshowet fuld gas på aktiviteterne. Deltag selv eller nyd, mens sportsfolk gør det ypperste for at imponere netop dig!