WRC Rally Monte-Carlo

Den 19. januar er det muligt at komme til det 1. løb i FIAs World Rally Car-serie og så endda i selveste Monaco. Tag ned og se verdens vilde rally.

2023 Monte Carlo Rally (også kendt som 91e Rallye Automobile Monte-Carlo) er en motorløbsbegivenhed for rallybiler, der er planlagt til at blive afholdt over fire dage mellem 19. og 22. januar 2023. Det ville markere den 91. afvikling af Monte Carlo Rally, og er den første runde af 2023 World Rally Championship, World Rally Championship-2 og World Rally Championship. 2023-begivenheden vil være baseret i Monte Carlo, Monaco og skal bestå af 18 specialetaper, der dækker en samlet konkurrencedistance på 325,02 km.

Sébastien Loeb og Isabelle Galmiche er de forsvarende rallyvindere. De ville dog ikke forsvare deres titler, da Loebs tidsplan er i konflikt med Dakar Rallyet i 2023. Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen er de forsvarende rallyvindere i WRC-2 kategorien, mens Sami Pajari og Enni Mälkönen er de forsvarende rallyvindere i WRC-3 kategorien.