DR Sportens Priser 2022

Deltag 7. januar 2023 i Herning "BOXEN" og vær med til at hylde de danske sportsstjerner, heriblandt Kevin Magnussen, for deres vilde bedrifter i 2022. En uforglemmelig aften helt tæt på de danske stjerner.

Storstilet prisuddelingsshow i Jyske Bank Boxen.

Sport 2022, der traditionen tro hylder sportens stjerner, kan opleves i både Jyske Bank Boxen i Herning og på DR1, når det stort anlagte show atter folder sig ud i fuldt flor 7. januar 2023.

Oven på to corona-decimerede udgaver af sportens årlige hyldestshow bliver Sport 2022 en tilbagevenden til tidligere tiders pomp og pragt. For første gang siden januar 2020 udspiller showet sig i Jyske Bank Boxen fremfor i et TV-studie, og timingen er god, for der er sandt for dyden meget at fejre.
Jonas Vingegaard vandt på smukkeste vis årets Tour de France, og som om det ikke var nok, tog han sin historiske sejr netop det år, hvor det mytiske løb for første gang besøgte Danmark. Folkefesten var total i hele landet – danskerne elsker cykling og sport i det hele taget.
Viktor Axelsen vandt sit andet verdensmesterskab i badminton, og triumfen var helt suveræn – ikke et eneste sæt afgav den altdominerende mester undervejs i turneringen.

Og i det hele taget står de stærke resultater i kø igen i år: Cecilie Uttrup Ludwig vandt en etape i kvindernes Tour de France, håndboldherrerne vandt bronze ved EM i Ungarn/Slovakiet, og Kevin Magnussen vendte med succes tilbage til Formel 1. Clara Tauson og Holger Rune trådte i yderligere karakter i den absolutte tenniselite, og de danske deltagere i VM i ridesport i Herning vandt adskillige medaljer. Generelt er der blevet præsteret flot af vores ypperste atleter inden for alt lige fra golf, atletik og ishockey til fodbold og cykling og meget, meget mere.

Bag det storslåede show står DR i samarbejde med MCH, DIF og Team Danmark siden år 2000. Fra år 2010 har begivenheden haft til huse i Jyske Bank Boxen med op mod 10.000 feststemte tilskuere i arenaen hvert år og en million TV-seere hjemme i stuerne.