E-Car Expo

eCarExpo i Bella Centeret 29.-30. oktober er Nordens største bilmesse.

Elektrificeringen af ​​bilparken går superhurtigt. På eCarExpo i Bella Center kan du få kendskab til det hastigt voksende udvalg af genopladelige biler samlet på ét sted. Og prøvekøre mere end 50 forskellige nye bilmodeller.

På blot et par år er elbilen gået fra at være en niche-gadget for en flok entusiaster til at interessere en stor del af Danmarks bilister.

For at imødekomme den hastigt voksende efterspørgsel efter plug-in og elektriske køretøjer er eCarExpo i sit 2. år i Danmark vokset til dobbelt størrelse af premieren i 2021 for at give plads til alle de nye modeller. Det gælder bilerne, men også den teknologi, vi skal bruge for at kunne lade batterierne op, og det gælder det nye stormløb mod elektriske to- og trehjulede køretøjer.

Den nye teknologi har sluppet kreativitet løs blandt bilproducenterne. Det står helt klart, når vi nu slår dørene op til Bella Centeret i København. Det er et sted, hvor du ikke bare kan se, røre og få information om fremtidens mobilitet samlet på ét sted, men også prøve alle de forskellige køretøjer