Pakhuset – Optakt til F1 sæsonen

Er du tæt på Randers 23. og 24. februar, så er Pakhuset ved havnen et besøg værd. John Nielsen og Jens Hansen giver et unikt indblik i den kommende Formel 1 sæson, hvor du samtidigt kan blive lækkert bespist.

Hvordan går det Kevin Magnussen og Haas i 2023-sæsonen? Vinder Vestrappen og Red Bull igen? Er det Ferrari eller Mercedes, der bliver den største udfordrer i den nye sæson. Alt det kommer Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen med et bud på når de besøger Randers med deres foredrag ”Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2023” den 27. februar

Kevin Magnussens comeback hos Haas og Netflix-serien ”Drive to Survive” har fået interessen for Formel 1 til at eksplodere i Danmark. Fighten mellem kørerne på banen, mudderkastningen mellem teamcheferne i medierne og ikke mindst de uendeligt mange fascinerende detaljer om racerne har fanget mange danskeres interesse. Derfor vil Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen gerne gøre seerne endnu mere vidende.

– Vi dykker ned i de dramaer og detaljer, som vi selv mener er de allermest fascinerende. Der er næsten altid forklaringer og historier bag dramaerne, som de færreste kender og dem vil vi rigtigt gerne dele med alle de danske Formel 1-fans. Samtidig går vi i dybden med de ændringer, der er sket i de forskellige teams hen over vinteren, så publikum er godt klædt på når de sætter sig for at se sæsonen første grand prix fra Bahrain, siger den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen, der i 2023 sidder bag mikrofonen til sin 13. Formel 1-sæson.

De to Formel 1-kommentatorer ligger vægt på at berøre de emner der optager publikum i salen. Derfor bliver der også lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.