Just 1 J32 Børn Vertigo

1.395,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Just 1 J32 børne crosshjelmen har stor fokus på sikkerhed og overholder ECE22.05 Europa standarden. Dit barn er derfor godt beskyttet og klar til al slags offroad kørsel. Materialet er ABS som er en thermoplast der er en af verdens stærkeste plasttyper. Ud over at være ekstrem stærkt er materialet også kosteffektivt. Materialet bruges derfor til de fleste hjelmtyper i dag. De fleste crossbriller kan desuden bruges til Just1s crosshjelmen. Et sikkert valg til dit barn.

Beskrivelse

JUST1 J32 Pro Kids Vertigo crosshjelm er specielt designet til børn og unge. Uanset om det er gokart, cykel, elløbehjul, ski eller lignende, så giver er crosshjelmen J32 til børn super beskyttelse og overholder alle sikkerhedsstandarder i Europa og USA. J32 Pro Kids er naturligvis også godkendt til brug på offentlig vej takket være ECE22.05-standarden.

Hjelmskallen er i ABS/polycarbonat og vejer 1200 gram. Takket være den store åbning kan den bruges med næsten alle MX-briller. Ydermere, som du kan forvente af en cross og styrthjelm, er den rigeligt ventileret. Den har sikkerhedspuder og et dobbelt-D spænde. Desuden er hjelmen meget velegnet at bruge i kombination med et nakkekrave, da crosshjelmen er nakkekrave klar.

Voksen crossbriller kan i øvrigt bruges til hjelmen.

Just1 Crosshjelm Børne Serier:
Just 1 har følgende serier til børn og hermed en kort beskrivelse af den enkelte:

J-22 Carbon Fiber: Den mest avancerede styrthjelm fra JUST1 med topkarakterer indenfor performance, sikkerhed og komfort. Du finder næppe en crosshjelm bedre end denne.

J-22 Fiberglass: Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. Glasfiberhjelme udmærker sig ved at fordele kræfter ved styrt, hvilket kan være med til at reducere hovedskader. Derudover har J-22 hjelmen et såkaldt S.D.C sikkerhedssystem til at mindske både linær og rotations energi fra styrt, hvilket J-18 ikke har.

J-32 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. .

De forskellige navne inden for den enkelte serie som Frontier, Absolute osv. refererer blot til designet og motivet af malingen af hjelmen.

Størrelsesguide:
YS: 47-48 cm
YM: 49-50 cm
YL: 51-52 cm

Historien bag virksomheden:
JUST1 er et italiensk brand der producerer crosshjelme, crossbriller, tøj og lignende udstyr til motorcykelsporten; primært indenfor Motorcross og Road Racing. Men hjelmene kan også bruges til elløbehjul, elcykler og andre hurtigere køretøjer hvor du har behov for god beskyttelse. Virksomheden er baseret i i Pistoia, Italien og blev verdenskendt blot efter et par måneder i motorsportsbranchen. Just1 blev etableret i 2011 af italieneren Tony Amoriello, der siden har været en af de førende indenfor hjelm design og teknologi for at øge performance, komfort og sikkerhed indenfor offroad og motorcross. Amoriello startede virksomheden med det mål om at producere crosshjelme der havde en bedre performance og komfort for kørerne med bedre sikkerhed end hvad der ellers var på markedet af hjelme.

Med en baggrund hos en motorcykelproducent og i offroad motorsport og samtidig værende offroad-entusiast, har Amoriello brugt utallige timer på at arbejde med nogle af de bedste kører i MXGP og motorcykelverdenen. Virksomheden har også vundet en del verdensmestertitler herunder 2016 MXGP og 2015 MX2 FIM Motocross World-titlen med Tim Gajser og 2013 MX3-titlen med Klemen Gercar og meget mere.

At arbejde på at forstå motorcross kørernes krav og at lave produkter løbende for at imødekomme sådanne krav er af største betydning for JUST1, som Amoriello beskriver: “Tidligere arbejdede jeg for en motorcykelproducent, og jeg var ansvarlig for motorsportsteams’ne og sponsorerede ryttere . Rytterne klagede ofte til mig over deres hjelme, nogle gange var det monteringen, nogle gange vægten eller ventilations systemet eller udsynet. Jeg besluttede at starte dette nye projekt alene og prøvede at lave en hjelm, der kan kombinere alle de funktioner, som rytterne havde bedt om. I dag er mine ryttere meget tilfredse med produktet.”

Specifikationer

Vægt: 1.200gr +/- 50gr (ECE)
Godkendelse: ECE 22.05
Skal: ABS (Thermoplast)
Foring: Aftageligt og vaskbart.
Ventilation: Flere luftindtag og udstødningskanaler.
Sikkerhed: J.1.E.R. Emergency Cheek Pad Removal S ystem
Lukkemekanisme: Double D mekanisme
Andet: Neck brace ready

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser