LEGO – Lamborghini Countach V29

Byggesættet er indbegrebet af ikonisk og Countach V29 har alle dage har været en superbil. Vi har udvalgt netop dette byggesæt til at indgå i vores sortiment fordi æstetikken er på et utroligt højt niveau. Perfekt til mandeværelset.

Gør dig klar til at opleve den legendariske Lamborghini Countach – den ikoniske supersportsvogn æret af fans fra hele verden for sit fantastiske design og førsteklasses ydeevne. Denne fantastiske LEGO® Speed ​​Champions rekreation er nu din til at samle, bygge og udforske. Bilfans vil elske denne samlerobjekt LEGO® genskabelse af den ikoniske Lamborghini Countach. Perfekt til leg og udstilling.

Bilentusiaster har nu chancen for at udforske en af ​​verdens mest ikoniske sportsvogne med LEGO® Speed ​​Champions Lamborghini Countach (76908) byggesættet. Denne detaljerede replika-model er betagende fra alle vinkler og leverer en engagerende byggeoplevelse, er perfekt til udstilling og fantastisk til episk raceraction. Dette byggesæt inkluderer trykte og digitale byggevejledninger og er tilgængelig i den gratis LEGO Byggevejledning-app til smartphones og tablets. Den interaktive digitale guide kommer med fantastiske zoom- og rotationsværktøjer, der giver dig mulighed for at visualisere denne model fra alle vinkler, mens du bygger. LEGO Speed ​​Champions byggesæt hylder ikonisk teknik og design, og leverer bygbare versioner af verdens førende og mest kendte køretøjer.