ADO A20+

7.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

ADO A20+ er lillebror til elcyklen ADO A20F XE men er et godt alternativt til en billigere elcykel. 25 km/t, rækkevidde på 80 km og 24 kg i vægt, er nogle gode parametre til et fantastisk transportmiddel i byen. Og så er cyklen foldbar så den fylder mindre. Bestemt en elcykel der er et kig værd.

Beskrivelse

G-DRIVE Pedal Assist Control System
ADO G-Drive frekvenskonverteringskontrolsystemet kan hurtigt modtage signaler og detektere, indsamle og analysere elcyklen og dermed reagere på forskellige vejforhold. Forskellige power assist-tilstande kan skiftes efter ønske, mens du kører, og indsamles i realtid for effektivt at reducere energitab.

Aftageligt 10,4Ah lithiumbatteri
Lithium-ion-batteriet på ADO elektrisk cykel har funktionerne overopladning, overafladning, overstrøm og kortslutningsbeskyttelse. Efter 1000 opladningstider bevarer batteriet stadig 80 % af sin kapacitet.
Batteridækslet er forseglet og vandtæt, hvilket effektivt isolerer det interne lithium-ion-batteri, beskytter din sikkerhed og forlænger batteriets levetid.

250W kraftfuld børsteløs gearnavmotor
Den nyligt opgraderede højtemperaturbestandige indre ring har bedre varmeafledning, hvilket kan reducere motormagnetens henfaldshastighed og sikre en længere levetid. Det maksimale motormoment er 40N.m, og kraften er meget stærk, hvilket kan tage dig længere og erobre forskellige vejforhold.

IPX5 vandtætte forlygter
E-Mark certificeret forlygte, Z-Mark certificeret baglygte. LED-forlygte med høj lysstyrke med vidvinkelbelysning for at hjælpe dig med at køre sikkert.

Shimano 7-trins gearkasse
ADO vælger Shimano 7-gears skiftere til A20+ på grund af Shimanos omdømme og dokumenterede ydeevne. Shimano 7-trins transmissionen kører meget godt, når den kombineres med den 3-trins justerbare power assist.

20 tommer skridsikre dæk
20 x 1,95 tommer hjul konstrueret af letvægts aluminiumslegering med et robust seks-akslet design for stabilitet.

HD LCD-skærm
886 LCD-meter, kan vise hastighed, kraft, kilometertal, gear, fuld displayfunktion, klarere i solen; med mobiltelefon USB-opladningsport, kan du oplade din mobiltelefon til enhver tid.

Effektivt og hurtigt bremsesystem
Vedtaget forreste og bagerste dobbelte skivebremsesystem, hurtigt varmeafledningsdesign, reducerer cykelbremsens reaktionstid, sikrer nødbremsning, jævn bremsning, mere sikker og pålidelig.

Forskellen ved ADO A20+ E-Bike og ADO A20 XE electric bike
Der er en større prisforskel og ændringer ved den forbedrede A20F XE ift. A20+:
– Bedre bremse system
– Opgraderet overfladebehandling og maling
– Metal rammer og bag bagage bærer
– Mekanisk klokke og længde af håndtag
– Ændring af reflekser og lys

Se eventuelt den sidste video herunder for at se forskellen på de to modeller.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøj
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
A DECE OASIS (ADO) blev etableret i 2020 i Kina med en global vision om at forbedre fremtiden for elcykler til pendlere og cyklister over hele verden. Det må man sige er hørt før og er en vision for stort set alle de kinesiske EE-mobility virksomheder der er startet det seneste årti. Men der hvor ADO adskiller sig, er at de gør utroligt meget ud af sikkerhed og service. ADO har blandt andet deres eget ADO QTL Ebike Laboratory. ADO Lab’et er certificeret som et QTL-laboratorium af SGS som er verdens førende certificeringsvirksomhed. Du kan derfor forvente at dine produkter er iorden og høj kvalitet når du køber ADO brandet.

Global lokal service
“Alt er for brugerne, livslang teknisk support” er princippet i ADO. ADO har et komplet eftersalgsservicesystem og kvalitetssikringssystem.

Specifikationer

Motor: 250 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 60 km
Max Rækkevidde med assistance: 80 km
Stigningsprocent: 15%
Dæk: 20″
Vægt: 24 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 36V 10,4Ah
Produktdimensioner: 1550 mm x 530 mm x 1100 mm
Foldet dimensioner: 900 mm x 430 mm x 700 mm
Anbefalet højde: 140 cm – 190 cm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 7
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 875 mm x 380 mm x 660 mm
Brutto Pakkevægt: 25,5 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser