HIMO Z20 Plus

9.895,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

HIMO Z20 Plus er en virkelig lækkert foldbar elcykel i høj kvalitet. Grundet den ekstra høje kvalitet, er prisen også lidt højere end samme type cykel i lavere kvalitet. Med denne elcykel får en topfart på 25 km/t, hvilket gør den lovlig på offentlig vej samt en rækkeevne på op til 80 km. Elcyklen vejer kun 22 kg og er derfor nem at transportere og opbevare.

Beskrivelse

Momentsensorer
Med sin drejningsmomentsensor er HIMO Z20 Plus i stand til at give en mere naturlig og intuitiv køreoplevelse, da niveauet af elektrisk assistance justeres i realtid for at matche rytterens pedalkraft og kadence, hvilket er nemmere at køre op ad bakke!

Fleksibel foldemekanisme
Rammen på den nye HIMO Z20 Plus foldes på midten og kræver mindre opbevaringsplads i længden. Den foldede størrelse gør den nemmere at bære! Det nye produkt måler 1095 x 1470 mm, når det er adskilt, og 750 x 860 mm, når det er foldet.

250W kraftig motor
250W bagnavmotoren gør dig ikke bange for at sprinte stejle bakker, du kan gøre det med dens hjælp. Der er tre forskellige hjælpefunktioner og systemer: Ingen hjælpetilstand, Pedalassistenttilstand, Pedal + gashåndtagshjælpetilstand og Gashjælpetilstand.

Aftageligt batteri med usynligt design
HIMO Z20 Plus e-cyklen har et lithium-baseret batteri, der giver dig mulighed for at rejse i gennemsnit 80 km med lidt pedalassistance, mens du i fuld elektrisk tilstand får omkring 50 km og omkring 500 opladningscyklusser. Batteriet er integreret i rammen på HIMO Z20 Plus.

Højeffektivt dæk
Med CST 20*2.125 tommer robuste dæk er hjulene ikke nemme at beskadige. På samme tid, udstyret med en proprietær oppustelig pumpe, bedes du fylde dæktrykket før du kører, hvilket gør det nemt at tage mindre kræfter på at køre og forlænge dækkets levetid.

Mekaniske skivebremser for og bag
Den nye HIMO Z20 Plus booster et godt bremsesystem for at garantere afbalanceret og beslutsom bremsning efter behov. Bremselængden på tør vej er 4 meter, og på våd vej op til 6 meter.

IPX7 vandtæthedsklassificering
Den nye HIMO elcykel er vandtæt efter IPX7 standard. Selvom det er en elcykel, kan du køre på den i regnvejr. En anden fordel ved designet er, at du kan fjerne batteriet og køre på det.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Himo, etableret i 2016 i Kina, er ejet af det kendte brand Xiaomi. Himo er dermed en del af den kosteffektive supply chain der skal til for at levere god kvalitet til gode priser. Himo ønsker at skabe en smartere, grønnere og mere unik rejseoplevelse end hvad der tidligere var muligt med fossile brændstoffer. Himo bruger således mange ressourcer på forskning og udvikling sammen med Xiaomi for at være et skridt foran konkurrenterne.

Specifikationer

Motor: 250 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 50 km
Max Rækkevidde med assistance: 80 km
Stigningsprocent: 20%
Dæk: 20″
Vægt: 22 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 36V 10Ah
Produktdimensioner: 1470 mm x 1095 mm
Foldet dimensioner: 750 mm x 860 mm
Anbefalet højde: 150 cm – 190 cm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX7
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 6
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 880 mm x 460 mm x 740 mm
Brutto Pakkevægt: 23 kg
CE-Godkendt: Ja

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser