Engwe P275 ST

13.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Som for herre modellen, så er den kvindelige udgave af Engwe P275 perfekt til bylivet. Flot design og farver, lang rækkeevne på en opladning, så du ikke behøver lade op dagligt, Shimano 9 gears geargruppe, anti-punkteringsdæk og meget mere. Hvad behøver man mere 🙂

Beskrivelse

Momentsensor mellemdrevsmotor
Anandas drejningsmomentsensor mellemdrevsmotor øger din pedalkraft, mens den tilbyder en naturlig cykeloplevelse. 250W motor med et drejningsmoment på 70N.m, du kan køre for at følge med i trafikken, og bakker på din vej er ikke længere et problem.

Anti-punktur & reflekterende fælg dæk
De punkteringsbestandige, stødabsorberende dæk sikrer en behagelig tur på gader eller cykelstier med sten eller ujævne overflader, samtidig med at de beskytter mod snavs og torne.

36V 19,2Ah lithium-ion batteri
Det fuldt opladede batteri kan understøtte din tur i op til 260 kilometer (161 miles) i Eco pedal-assist mode.

Hydrauliske skivebremser
Tektros hydrauliske skivebremser, kombineret med Ananda mid-drive motor, giver dig selvtillid til at starte og stoppe effektivt under al slags vejr.

SHIMANO 9-speed
Uanset om du erobrer stigninger eller sejler gennem byens gader, leverer Shimano 9-speed-systemet uovertruffen pålidelighed og alsidighed.

LED-display & klart betjeningspanel
LED-displayet viser tydeligt den aktuelle hastighed, tilstand og batteriniveau, så du kan få adgang til alle de vigtigste oplysninger på et øjeblik.

Integreret for- og baglygter
De integrerede frontlygter er problemfrit indbygget i designet for at give klare, oplysende stier forude. Nyd ubesværet navigation i alle lysforhold, baglygterne tilføjer alsidighed og bekvemmelighed. Dens aftagelige design tillader nem justering eller udskiftning.

Ergonomisk gennemgangsramme
Med en gennemgangsramme af aluminium er det nemt at hoppe af og på og dreje det frem eller tilbage. Den er også behagelig til heldagskørsel med den ergonomiske opretstående kørestilling.

Komfortabel sadel & luft sadelpind
Sadlen er designet til at være din betroede bykørselskammerat, uanset hvor din dag tager dig hen, mens sadelstolpen let kan justeres, så den passer til din komfortzone.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Engwe blev startet op i 2014, i et Kina som havde, og har, stort fart på udviklingen af elektrisk mobilitet. Virksomheden er en af de mest kendte i den vestlige verden grundet brandets høje kvalitet til meget fornuftige priser Det er fra dette brand at mange andre kinesiske velkvalificerede brands er kommet i kølvandet på.

Engwe har desuden, som få andre virksomheder, meget seriøse og helt konkrete klima mål. Lige nu har virksomheden initiativer som absorberer 14.507 kg kuldioxid hver dag. Målet er i 2030 at forbedre klimaet og miljøet for mindst 50 millioner mennesker ved blandt andet at øge de grønne områder på hjorden med 80 millioner hektar, som svarer til 800.000 km^2.

Specifikationer

Motor: 250 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 150 km (pure electrical mode)
Max Rækkevidde med assistance: 250 km
Stigningsprocent: 10%
Dæk: 27,5″
Vægt: 25,3 kg

Bremser: Hydraliske skivebremser
Batteri: 36V 19,2Ah
Anbefalet højde: 170 cm – 195 cm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX6
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Nej
Gear: 9
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1570 mm x 330 mm x 850 mm
Brutto Pakkevægt: – kg
CE-Godkendt: Ja

Material: 6061 Aluminum Alloy
Motor: Ananda 250W Brushless Mid-drive Motor
Torque: 70 N.m
Tires: 27.5 x 2.4 Spoke Tires
Transmission System: SHIMANO 9-Speed
Chain: SHIMANO 9-Speed chain
Brake: 180mm Front & Rear Tektro hydraulic disc brake
Display: Ananda TFT D18

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser