Engwe P275 Pro

15.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Engwe P275 Pro er den optimale urban el-cykel. Flot stilrent design, ekstrem rækkeevne, anti-punkterings dæk, hydrauliske skive bremser og meget mere.

Beskrivelse

Momentsensor mellemdrevsmotor
Bafang drejningsmomentsensoren mellemdrevsmotor øger din pedalkraft, mens den giver en naturlig cykeloplevelse. Med en 250W motor, der tilbyder et drejningsmoment på 65Nm, er det ikke længere et problem at køre for at følge med trafikken og erobre bakker og andre stigninger undervejs.

Anti-punktur & reflekterende fælg dæk
De punkteringsbestandige, stødabsorberende dæk sikrer en behagelig tur på gader eller cykelstier med sten eller ujævne overflader, samtidig med at de beskytter mod snavs og torne.

19,2 Ah lithium-ion batteri
Det fuldt opladede batteri kan understøtte din tur i op til 260 kilometer (161 miles) i Eco pedal-assist mode.

3-trins automatisk gearnav
Bafang automatisk gearskiftende bagnav frigør dine fingre; gearene skifter automatisk til et højere niveau, hvilket hjælper hurtigere kørsel, når du træder hurtigere i pedalerne, og skifter til lavere gear, når du reducerer din pedalhastighed.

Hydrauliske skivebremser
Tektros hydrauliske skivebremser, kombineret med Bafang mid-drive-motoren, giver dig selvtilliden til at starte og stoppe effektivt under al slags vejr.

Gates Carbon Bælte
Gates Carbon Drive-remmen er rust- og fedtfri, og den vil ikke plette dine hænder eller tøj. Endnu vigtigere er det, at Carbon Drive-remmen styrer drejningsmomentet meget bedre end en kæde, hvilket gør din køreoplevelse mere fredelig ved at tilbyde en jævn og støjsvag pedaldrift.

LED-display & klart betjeningspanel
LED-displayet viser tydeligt den aktuelle hastighed, tilstand og batteriniveau, så du kan få adgang til alle de vigtigste oplysninger med et øjeblik.

Integreret for- og baglygter
De integrerede frontlygter er problemfrit indbygget i designet for at give klare, oplysende stier forude. Nyd ubesværet navigation i alle lysforhold, baglygten tilføjer alsidighed og bekvemmelighed. Dens aftagelige design tillader nem justering eller udskiftning.

Komfortabel sadel & luft sadelpind
Sadlen er designet til at være din betroede bykørselskammerat, uanset hvor din dag tager dig hen, mens Air-sadelpinden nemt kan justeres, så den passer til din komfortzone.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Engwe blev startet op i 2014, i et Kina som havde, og har, stort fart på udviklingen af elektrisk mobilitet. Virksomheden er en af de mest kendte i den vestlige verden grundet brandets høje kvalitet til meget fornuftige priser Det er fra dette brand at mange andre kinesiske velkvalificerede brands er kommet i kølvandet på.

Engwe har desuden, som få andre virksomheder, meget seriøse og helt konkrete klima mål. Lige nu har virksomheden initiativer som absorberer 14.507 kg kuldioxid hver dag. Målet er i 2030 at forbedre klimaet og miljøet for mindst 50 millioner mennesker ved blandt andet at øge de grønne områder på jorden med 80 millioner hektar, som svarer til 800.000 km^2.

Specifikationer

Motor: 250 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 150 km (pure electrical mode)
Max Rækkevidde med assistance: 250 km
Stigningsprocent: 10%
Dæk: 27,5″
Vægt: 25,6 kg

Bremser: Hydraliske skivebremser
Batteri: 36V 19,2Ah
Anbefalet højde: 170 cm – 195 cm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX6
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Nej
Gear: 9
Geargruppe: Bafang

Pakkestørrelse: 1570 mm x 330 mm x 850 mm
Brutto Pakkevægt: 28 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: 6061 aluminiumslegering
Motor: Bafang 250W børsteløs mellemdrevsmotor
Moment: 65 N.m
Dæk: 27,5 x 2,4 eger
Transmissionssystem: Bafang 3-trins automatisk gearskifter
Bælte: Gates carbon bælte
Bremse: 180 mm Tektro hydrauliske skivebremser foran og bag
Display: Bafang TFT DP C244

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser