Magmove MTB

9.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Magmove MTB er en elcykel der er udviklet af fagfolk i Østrig og produceret i Portugal. Elcyklen overholder de 25 km/t i topfart på offentlig vej og kan præstere en rækkeevne helt op til 120 km i assisteret elmodus.

Beskrivelse

Sofistikeret design
MAGMOVE elcykler er udviklet af fagfolk i Østrig og produceret i Portugal. Aluminiumslegeringen samt for- og bagrammen er lavet i ét stykke. Rammen er beskyttet mod korrosion, hvilket tilføjer endnu mere styrke til produktet. Stellet er designet med en trekantet konstruktion, samt resten af ​​geometrien. Dette sikrer, at kræfterne på arbejdet er jævnt fordelt, hvilket gør elcyklen mere sikker.

Højkapacitet 15Ah LG-batteri
Elcyklen er udstyret med et aftageligt højkvalitets 36V/15Ah 21700 lithiumbatteri fra LG. Takket være BMS (Battery Management System) og lithium-teknologi er batteriet beskyttet i alle retninger, hvilket forlænger dets levetid. Det er ikke kun lettere, men også sikrere og mere holdbart. Under ideelle forhold kan rækkevidden nå op på 80 til 100 km.

5 justerbare gear
MAGMOVE elcyklen giver dig mulighed for at vælge mellem 5 gear, mens den er i drift. Du kan skifte mellem den økonomiske tilstand på 10 km/t eller turbotilstanden på 25 km/t. LCD-skærmen med flydende krystal viser tydeligt din aktuelle hastighed, batteriniveau, hastighedstilstand, rute, rækkevidde og brugstid. Med disse oplysninger kan du nyde en rolig og afslappet cykeloplevelse.

Høj sikkerhed
E-mountainbiken bruger en hydraulisk skivebremse foran og bagpå. Anvend et minimum af kraft til cyklens bevægelse, bremsekraften er sammenlignelig med en mekanisk bremse. Bremsekraften reaktion hurtig hastighed, sikkerhed. Bremsekraften aftager ikke selv på regnfulde dage. De klare, vandtætte lys foran og bagved, lader stien før du se klart og tydeligt om natten.

Behagelig og styrkebesparende
Magmove elcykel udstyret DC-motor på 250W, sparer anstrengende fysisk arbejde. Cykelgaffelen i rustfrit stål dæmper støddæmpere og kompenserer for ujævnheder, hvilket gør cyklingen endnu mere behagelig. For- og bagdækket er skridsikre, nedgravede, beskyttede, slidstærke 27,5*2,35″ Kenda pneumatikdæk. Din elcykel har et otte gears kredsløb fra Shimano, juster hastigheden som ønsket.

Godt valg til sport og rejser
Elcyklen bruger et stel i ét stykke lavet af højkvalitets aluminiumslegering, enheden let og modstandsdygtig, en stor fordel er vægten på kun 24 kg og en maksimal belastning på 150 kg. Sædet er justerbart i højden, MTB’en er velegnet til højderne på 160 til 195 cm personer. I alle tilfælde er dette dit bedste valg, uanset om du er i bjergene eller sporty for at styrke immunforsvaret.

God service
Magmove e-cyklen fås 85 % færdigmonteret, du behøver kun 30 minutter til at samle den helt. Brugervejledningen er flersproget: tysk, engelsk, fransk, italiensk, spansk.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

Specifikationer

Motor: 250 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 60 km
Max Rækkevidde med assistance: 120 km
Stigningsprocent: 15%
Dæk: 27,5″
Vægt: 24 kg

Bremser: Hydraliske skivebremser
Batteri: 36V 15Ah
Anbefalet højde: 165 cm – 195 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 5 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX7
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Nej
Gear: 8
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1520 mm x 260 mm x 860 mm
Brutto Pakkevægt: 27 kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Aluminiumslegering 6061 Alloy

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser