ADO A20F XE

12.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

ADO A20F XE er en elcykel der er lovligt til offentlig vej med en topfart på 25 km/t. Cyklen er foldbar, har Shimano 7 gears geargruppe, skivebremser og en rækkevidde på 70 km med assisteret kørsel. En god gedigen elcykel til offentlig transport.

Beskrivelse

2 Køretilstande
Du har mulighed for “Normal” cykel tilstand, hvor du ikke assisteres af elmotor eller “El-tilstand” hvor du kan vælge imellem forskellige niveauer af elstyrke. Når du er i elektrisk assisteret tilstand, har du også cykelkørsel/skubbehjælpstilstand at vælge imellem. LCD-måler og drejelig gearskifter gør skiftet lettere.

7-gears transmissionssystem
Drej blot gearskifteren på højre side af styret, du kan anstrenge dig mindre på forskellige vejforhold i byerne. Følsom gearkontaktstyring og større terræntilpasning sikrer en hurtig og præcis respons.

Sædehøjde og vinkel er justerbar
Sadelpinden, frempinden og styret kan justeres til din tilfredsstillende højde og vinkel.

Bygget til at holde
20″*4.0 dæk med lav rullemodstand kan opfylde dine pendlings- og fritidsbehov. Rammen af aluminiumslegering og ergonomisk designet SADEL giver en holdbar og behagelig brugeroplevelse.

Aftageligt batteri og opladningsmodus
36V lithium-batteri med 10,4Ah kapacitet understøtter 70 KM kilometer fuldt ud. Du kan enten oplade den direkte på cyklen eller fjerne den for at oplade.

Baggagebærer
Bagbærer-design lader dig ikke længere bekymre dig om kæledyr og tilbehør (du kan installere en kurv på den). Justerbar 12V-LED forlygte giver sammen med baglygte en mere sikker natkørsel.

Forskellen ved ADO A20+ E-Bike og ADO A20 XE electric bike
Der er en større prisforskel og ændringer ved den forbedrede A20F XE ift. A20+:
– Bedre bremse system
– Opgraderet overfladebehandling og maling
– Metal rammer og bag bagage bærer
– Mekanisk klokke og længde af håndtag
– Ændring af reflekser og lys
Du kan også

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
A DECE OASIS (ADO) blev etableret i 2020 i Kina med en global vision om at forbedre fremtiden for elcykler til pendlere og cyklister over hele verden. Det må man sige er hørt før og er en vision for stort set alle de kinesiske EE-mobility virksomheder der er startet det seneste årti. Men der hvor ADO adskiller sig, er at de gør utroligt meget ud af sikkerhed og service. ADO har blandt andet deres eget ADO QTL Ebike Laboratory. ADO Lab’et er certificeret som et QTL-laboratorium af SGS som er verdens førende certificeringsvirksomhed. Du kan derfor forvente at dine produkter er iorden og høj kvalitet når du køber ADO brandet.

Global lokal service
“Alt er for brugerne, livslang teknisk support” er princippet i ADO. ADO har et komplet eftersalgsservicesystem og kvalitetssikringssystem.

Specifikationer

Motor: 250 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 45 km
Max Rækkevidde med assistance: 70 km
Stigningsprocent: 15%
Dæk: 20″
Vægt: 29 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 36V 10,4Ah
Produktdimensioner: 1740 mm x 1150 mm x 920 mm
Foldet dimensioner: 980 mm x 450 mm x 770 mm
Anbefalet højde: 140 cm – 190 cm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 7
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1010 mm x 490 mm x 730 mm
Brutto Pakkevægt: 34 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser