Franzis Porsche 911 Turbo

1.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Franzis Porsche 911 Turbo er et motor byggesæt af plast med høj præcision og realisme licenseret af Porsche. Med over 200 dele som skal samles, får man en god forståelse af hvordan motoren fungerer. Modellen er mekaniske og roterer med både motorlyd, optaget fra den rigtige Porsche Turbo, samt lys der tænder forbrændingskamrene. Et must-have for alle Porsche fans.

Beskrivelse

Porsche 911 Turbo er et fantastisk byggesæt og samtidigt kosteffektivt. Porsche 911 Turbo motorer var en teknologisk banebryder inden for højtydende sportsvogne. Selv når bilen var stationær, gjorde lyden og synet det klart at der var tale om en elementær kraft der lå under den klassiske krop – og var en udfordring for konkurrenterne. Til modelåret 1975 blev motoren, dengang stadig, nye, turboteknologi installeret i den let modificerede sekscylindrede boxer fra Zuffenhausen – og sikrede dermed eksplosive køreegenskaber, der var blandt de absolut førende i verden i midten af ​​1970’erne.

Byggesættet:
En funktionel, detaljeret og gennemsigtig motormodel skabes fra de ca. 200 enkelte dele, hvor alle dele bevæger sig ligesom den ægte motor. De enkelte komponenter kan nemt skrues og trygges sammen – uden lim.

Manualen:
Den omfattende ledsagende bog byder på masser af underholdning og formidler levende de tekniske grundprincipper i den berømte turbomotor. Den detaljerede udviklings- og modelhistorie suppleres af omfattende fotomateriale fra Porsche AG’s firmaarkiv. Med de detaljerede trin-for-trin instruktioner kan du bygge din egen 911 turbomotor til dit værksted, dit skrivebord eller din stue.

Historien bag:
Porsche 911 er en tysk sportsvogn som oprindeligt blev lanceret i 1963 af Porsche, men som hurtigt blev en moderne klassiker. Modellen blev oprindeligt døbt 901, men navnet blev ændret til 911 efter at Peugeot havde grebet ind for at beskytte sit eget modelnavn. 911’eren erstattede Porsches 50-modeller, som fx Porsche 356. Efterfølgende har det vist sig betydeligt sværere at pensionere 911’eren til fordel for nyere modeller. Porsche har lanceret flere modeller, som det var meningen skulle være efterfølgere (fx Porsche 928), men ingen har kunnet udkonkurrere 911. Modellen produceres derfor på sin vis stadig i form af de nyere modeller 996 og 997; hvis man sammenligner de tidligste udgaver fra 1963 og de allernyeste er forskellen dog markant pga. de løbende justeringer, der er blevet foretaget gennem tiden.

Leverandøren/Brandet:
Franzis er en tysk leverandør der har et specielt samarbejde med de tyske bilproducenter. Franzis har sikret sig nogle rettigheder til detaljer, billeder og informationer som kun få har adgang til. Virksomheden videredistribuerer deres produkter og spændende lærerige blade, hvor man dermed får glæde af en helhedsforståelse omkring Porsche Carrera racing motoren og bilerne den var en del af.
Franzis er en leverandør der leverer kvalitet og vi har derfor valgt at distiburerer deres mest spændende produkter.

Det praktiske:
Motorens komponenter er konstrueret af gennemsigtig plast netop for at kunne give forståelsen af hvorledes motoren fungerer i bevægelse. Der er lagt ekstra meget fokus på samarbejdet med Porsche hvor både motoren har unikke detaljer samt et unikt lærerigt magasin omkring motoren og bilmodellen. Der skal ikke benyttes andre værktøjer end dem der medfølger i æsken. Motoren samles uden brug af lim.

Funktionaliteter:
– Gennemsigtig funktionel model hvor du kan se alle detaljer
– Antændinganvisning af cylinderne der lyser op når de antænder
– Original motorlyd fra højkvalitetshøjtaler (inkl. lydudgang)

Specifikationer

Fra år: 14+
Antal dele: Lidt over 200 dele
Forventet byggetid: ca. 3-4 timer
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Plast
Bruttovægt: 4,6 kg
Model størrelse: 350 x 300 x 300 mm
Forpakningsstørrelse: 520 x 350 x 165 mm
Batteri: Ikke inkluderet – 3 x 1,5-V-Batterien (AA batterier)
Lyd: Original motorlyd fra et lydmodul
Bevægelse: Modellen er mekanisk
Samlevejledning og blad: Engelsk og Tysk

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser