Onsra Black Carve 3 Belt Drive All Terrain

14.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Står du og mangler et anderledes og sjovt transportmiddel eller vil du bare ud og have noget fart og spænding, så er de elektriske skateboards fra Onsra lige noget for dig. Black Carve 3 serien er hurtig, manøvredygtig og høj kvalitet hele vejen rundt. Belt Drive All Terrain versionen kommer med off-road hjul og belt-drive (i modsætning til Direct Drive hvor drivhjulene er monteret direkte på motorerne). Den er naturligvis bedre i råt terræn end street versionen. I produktbeskrivelsen kan du læse lidt mere om forskellene. Gør dig selv eller en ven en tjeneste og køb dette sjove stykke legetøj.

Beskrivelse

ONSRA Black Carve 3 er det elektriske skateboard, der har det hele: ydeevne, design, innovation, mens det stadig er et af de letteste board i denne kategori. En af dens nøglefunktioner er NX-controlleren, som giver mulighed for præcis og intuitiv kontrol af boardet, hvilket gør det perfekt til ryttere på alle niveauer. TKP-Trucks giver et niveau af selvtillid og kontrol, der er ideelt til både fart og manøvredygtighed.

Forskellen på Belt Drive All Terrain versionen og Belt Drive Street versionen er primært opsætning og den anden type hjul. Street versionen kan sagtens køre off-road, men kører du en del off-road med højt græs, dybere jord og større sten, så er terræn modellen bedre i dette miljø. Er du til all-round kørsel, vil vi dog anbefale Belt Drive Street versionen.

Forskellen mellem Black Carve 3 Direct Drive og Black Carve 3 Belt Drive:
Power: Belt drive versionen har højere acceleration og tophastighed.
Bremser: Belt drive bremser en smule bedre, da den også har en højere fart.
Lydniveau: 87 DB på Belt Drive, 70 DB for Direct Drive
Hjul: Direct Drive har en mindre ground cleareance, så man kan ikke montere mindre hjul end de 115 mm der medfølger
Maintainance: Direct Drive versionen er stort set vedligeholdelsesfri. Belt Drive versionen har behov for rengøring fra tid til anden
Water resistance: Belt Drive versionen er mere modstandsdygtig, men Direct Drive har rigeligt beskyttelsesniveau

Funktioner:
Motor:
2 x 2.000 W Motorerne giver mulighed for høj topfart på 57 km/t samtidigt med at de er meget støjsvage.

Batteri:
Kvalitetsbatteriet S50 fra Samsung giver stor power i det elektriske skateboard samtidig med en lang rækkeevne på op til 46 km på en opladning.

ESC/Motorstyring:
Motorstyringen af det dobbelt motordrevet skateboard, ORION ESC, er egenudviklet af Onsra for at skabe en af de bedste produkter på markedet. Med den præcise og responsive motorstyring, har Onsra udviklet en af de bedste og mest avancerede produkter på markedet.

Controller:
Med den nye ONSRA NX controller, får du en masse lækre features til at gøre køretur sjov og udfordrende på det elektriske løbehjul. Blandt andet er der mulighed for at indstille bremserne, hvordan du vil accelerere og en masse køre statistikker. Controlleren kommer med 1,3″ skærm og er i et ergonomisk design. Metal throttlen giver en præcis kontrol af din acceleration og opbremsning.

Specifikationer

Motor: 2×2000 Watt motorer (Max power output 2×3500 Watt)
Max speed: Op til 57 km/t (Kan begrænses til 20 km/t for at kunne overholde den danske lovgivning)
Rækkevidde: Op til 46 km
Dæk: 115 mm gummihjul
Vægt: 14 kg

Bremser: Renerative
Batteri: 648 Wh 15Ah
Opladning: 3,5 timer
Brætstørrelse: 100 cm x 25,8 cm
Max. vægt: 150kg

Motorstyring: ORION ESC
Trucks: ONSRA TKP, CNC, 45 grader, 37 cm /14,5″
Vandbeskyttelse: IP65
Garanti: 2 år* (*1 år på batteriet)
Inkluderet i æsken: Fuldt samlet board, oplader, Værktøj, Manual, Controller, USB C

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser