Onsra Velar

Fra 19.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

ONSRA VELAR er et nyt og innovativt E-board som er kommet på markedet i midten af 2023. Det har taget kategorien inden for elektriske skateboards til Next Level. VELAR udmærker sig ved at være utrolig stabil under høje hastigheder, grundet de veludviklede trucks og brættet af kulfiber, samtidigt med at du stadig kan carve som intet andet E-board. Derudover er designet utroligt smukt, hvor batteriet er formet efter brættet. Du har mulighed for at købe 2-i-1 versionen, hvor du både får gadedæk og terrængående dæk. Vil du have et elektrisk skateboard hvor det aldrig er skateboardet der sætter begrænsningerne, men derimod dine egne evner, så er VELAR til dig.

Beskrivelse

ONSRA VELAR er det senest nyudviklede high-end E-board. Flere anmeldere forudser det nye elektriske skateboard til at være et af det bedste elektriske skateboards i 2023/2024. Med udviklingen af VELAR har ONSRA fokuseret på at lave et skateboard der både ligger helt i toppen i forhold til performance, manøvredygtighed og design. ONSRA har et community af racers og arrangerer flere konkurrenceløb i Europa. Med en performance på tophastighed op til 70 km/t og en rækkeevne på op til 65 km kommer du ikke til at mangle noget på den front. VELAR er desuden baseret på Belt Drive teknologien som er den teknologi ONSRA får mest ud af deres elektriske skateboards.

VELAR er desuden et elektrisk skateboard der både kan benyttes af nybegyndere og øvede, da du har flere indstillinger i forhold til at dosere både acceleration og opbremsning. Flere anmeldere anbefaler ikke at give fuld acceleration da VELAR simpelthen har så mange kræfter at du ryger af. Så et spændende elektrisk skateboard der kan en masse lækre detaljer og høj performance og dermed en kæmpe fun factor.

Med 2-i-1 versionen får du både street hjul, og dermed gadeopsætning, samt et sæt til terræn. Selv om det koster lidt mere, så anbefaler vi helt klart at købe 2-i-1 versionen hvis muligt, da du simpelthen får meget mere ud af dit E-board.

Funktioner:
Motor:
2 x 3.5000 W Motorerne giver mulighed for høj topfart på 70 km/t.

Batteri:
Kvalitetsbatteriet S50 fra Samsung giver stor power i det elektriske skateboard samtidig med en lang rækkeevne på op til 65 km på en opladning.

ESC/Motorstyring:
Motorstyringen af det dobbelt motordrevet skateboard, ORION ESC, er egenudviklet af Onsra for at skabe en af de bedste produkter på markedet. Med den præcise og responsive motorstyring, har Onsra udviklet en af de bedste og mest avancerede produkter på markedet.

Controller:
Med den nye ONSRA NX controller, får du en masse lækre features til at gøre køretur sjov og udfordrende på det elektriske løbehjul. Blandt andet er der mulighed for at indstille bremserne, hvordan du vil accelerere og en masse køre statistikker. Controlleren kommer med 1,3″ skærm og er i et ergonomisk design. Metal throttlen giver en præcis kontrol af din acceleration og opbremsning.

Bræt:
Høj kvalitets kulfiber giver en fantastisk stabilitet og nærmest ikke nogle begrænsninger for den vægt brættet kan udsættes for.

Specifikationer

Motor: 2×3500 Watt motorer
Max speed: Op til 70 km/t (Kan begrænses til 20 km/t for at kunne overholde den danske lovgivning)
Rækkevidde: Op til 65 km
Dæk: 200 mm gummi pneumatic AT hjul
Vægt: 18,4 kg

Bremser: Renerative, justerbar 10%-100%
Batteri: 1036 Wh 20Ah
Opladning: 5 timer
Brætstørrelse: 92,3 cm x 28,3 cm
Max. vægt: 220kg

Motorstyring: ORION ESC
Acceleration: Justerbar 10%-100%
Trucks: ONSRA Channel Trucks, CNC, 45 grader, 43 cm /16,9″
Vandbeskyttelse: IP65
Garanti: 2 år* (*1 år på batteriet)
Inkluderet i æsken: Fuldt samlet board, oplader, Ekstra bælte reservedele, Værktøj, Manual, Controller, USB C

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser