Elwing Halokee

Fra 3.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Halokee er et elektrisk skateboard der er designet til en casual og behagelig kørsel på astfalt. Skateboardet er et elektrisk longboard der er meget stabilt, men med en balance så trucksene heller ikke bliver for stive i manøvrebiliteten til transport brug. Halokee kommer med indfræset håndtag i både sider og top og bund, så det er så nemt at transportere som muligt. Et super elektrisk skateboard til transportmiddel.

Beskrivelse

Alle elektriske skateboards fra Elwing har samme styringssystem og elektronik. Det vil sige forskellen på de elektriske skateboards er dimensioner og form. Derudover er stivheden af trucksne naturligvis også justeret til den enkelte model, så du får den manøvrebilitet du har behov for. Nederst i produktbeskrivelsen kan du læse mere on de generiske funktionaliteter og performance på Elwings elektriske skateboards.

Modeller:
Elwing har lavet 4 modeller. Staco og Halokee er elektriske longboards, der er nemmest at håndtere hvis du er nybegynder. Disse 2 elektriske skateboards er desuden optimeret til transport i byen. Nimbus og Liten er designet til den mere erfarne bruger, da de er mere livlige og meget manøvrebare som betyder de er hurtige i responsen og kan dreje skarpt og agilt.

Staco
Staco er den seneste tilføjelse til Elwings elektriske skateboard serie. Formålet er at favne behagelig urban transport endnu mere end Halokee. Staco modellen er et long board på 98 cm, hvor Halokee modellen er på 95,5 cm. Staco er dermed et elektrisk skateboard der er designet til at optimere komfort og dermed også absorbering af ujævnheder. Elwing har forsøgt at lave et elektrisk skateboard, hvor kørslen minder så meget om følelsen af at køre snowboard, så meget som muligt. Perfekt til behagelig og hurtigt transport. Staco har en meget afrundet kicktail (bagenden af brættet) og har en moderat konkav, dvs brættet er moderat buet.

Liten
Liten er den kompakte minicruiser, der gør transport af brættet lettere og samtidigt har du stadig et elektrisk skateboard der er meget manøvredygtigt. Du får værdifuld besparelse i vægt og dimensioner når du vælger Liten versionen. De mere erfarne skateboardere vælger ofte Liten eller Nimbus. Liten har en rundet kicktail (bagenden af brættet) og en udtalt konkav, dvs brættet er en del buet.

Halokee
Halokee er et elektrisk skateboard der er designet til en mere causal og behagelig kørsel end for eksempel Nimbus. Skateboardet er et elektrisk longboard og er meget stabilt, men med en balance så trucksene ikke bliver for stive i manøvrebiliteten til transport brug. Boardet er også længere og smallere end Nimbus. Det gør det nemmere at lave fx dance tricks som trender lige nu. Halokee kommer med ind fræset håndtag i både sider og top og bund så det er så nemt at transportere som muligt. Halokees kicktail (bagenden af brættet) er en rundet og har en let konkav, dvs brættet er kun let buet.

Nimbus
Det elektriske skateboard Nimbus er designet til rampe og tricks kørsel. Nimbus er retro-inspireret og er nemt at håndtere. Den brede kicktail/bagende gør det nemt at tage forhindringer og dreje skarpt. Dækket er stift og giver god reaktionsevne og forbliver stabilt i fuld fart. Alt i alt så er dimensionerne optimerede for at få mere manøvrebilitet og gøre det elektriske skateboard mere responsivt. Boardet er derfor mere kompakt og alsidigt. Perfekt til ramperne og hurtige flotte tricks. Nimbus kicktail er firkantet (bagenden af brættet) og har en meget udtalt konkav, dvs brættet er ret buet.

Generisk for alle elektriske skateboards fra Elwing:
Motor:

Du kan vælge mellem 1 motor med 250 watt eller 2 motorer med hver 250 watt og dermed 500 watt totalt. Det giver en hastighed med 1 motor på max 32 km/t med ren elmotor og 38 km/t med 2 motorer. Motorerne er direct drive motorer, hvilket vil sige de sidder direkte på hjulet. Uanset om du vælger 1 eller 2 motorer, trækker de på baghjulene. Hvis du dermed vælger 1 motor, trækker den på det ene baghjul. Vælger du 2 motorer, trækker den på begge baghjul.

Enkelt motor:
En enkelt motor er rigeligt for de fleste der kører i byen eller i let bakkede områder. Det er det ideelle forhold mellem vægt og kraft for maksimal alsidighed mellem fritids- og hverdagsrejser. Den enkle motor sparer energi og vægt. Hvis du ikke har brug for højt drejningsmoment for at bestige bakker, vil du denne option være god til dig.

Dobbelt motor:
Har du behov for større reaktionsevne og drejningsmoment så er dobbeltmotoren til dig. Kraften ved opbremsning og acceleration er meget givtig, når du kører ned ad bakke eller til sikker transport hvis du kører med relativt høj vægt. Derudover giver dobbeltmotoren også mulighed for at du kan vælge Cloudwheels i forskellige farver. Se beskrivelsen længere nede eller under tilkøb.

Batteri:
Når du vælger hvilket elektrisk skateboard du skal købe, kan du vælge mellem et kort distance- eller langdistance batteri. Med et kort distance batteri når du op til max 15 km med 1 motor og med langdistance batteriet kommer du helt op på 30 km. Hvis du vælger 2 motorer er det kun muligt at vælge langdistance batteriet som giver max 25 km.

Controller:
Controlleren indeholder en OLED skærm og er Intuitiv og præcis styret tommelfingeracceleration og bremsning med tommelfingerhjulet. Du får 4 køreindstillinger som bestemmer hastigheden på brættet.

OLED skærm:
OLED skærmen viser følgende:
– Skateboards batteriniveau
– Fjernbetjeningens batteriniveau
– Køretilstand
– Retning
– Hastighed
– Rejseafstand
– Samlede kilometertal

Tilkøb:
Under tilbehør kan du købe følgende tilbehør:
– Elwing Cloudwheel Rovers 110 mm (Fås i sort og orange)
– Elwing Cloudwheel Donut 120 mm Offroad (Fås i sort, orange og blå)
– Elwing Gummihjul til 1 motor
– Elwing Gummihjul til 2 motorer
– Elwing 90 mm hjul

Virksomheden bag:
Elwing er en fransk virksomhed oprettet i 2016, hvor 98% af virksomheden er ejet af dets grundlæggere og deres familier. Elwing blev født fra mødet mellem Quentin Sartorius og Gael Lapierre. Disse sports- og teknologientusiaster påtog sig udfordringen med at bringe det bedste af skateboard sport og transport til byens centrum. De ville lav et elektrisk skateboard, der tillader ægte “glide”-fornemmelse. Med base i Bordeaux designer teamet unikke produkter. Elwing ser deres opgave som at designe køretøjer, der gør din daglige pendling mere spændende. De elektriske skateboards er modulopbyggede, så de er lige så nyttige til at komme til din arbejdsplads, som de er til at shoppe, gå ud som par eller aflevere dine børn i skolen.

Specifikationer

Motor: 1 x 250 watt motorer / 2 x 250 watt motorer (500 watt)
Max speed: 1 motor: Op til 32 km/t / 2 motorer : Op til 38 km/t
Rækkevidde: 1 motor + kortdistance batteri: max 15 km / 1 motor + langdistance batteri: max 30 km / 2 motor + langdistance batteri: max 25 km
Dæk: 83 mm polyurethan UHR
Vægt: 1 motor + kortdistance batteri: 6,3 kg/ 1 motor + langdistance batteri: 6,9 kg / 2 motor + langdistance batteri: 7,9 kg

Batteri: Kortdistance batteri: 90 wh / langdistance batteri: 187 Wh
Opladning: Kortdistance batteri: 90 min / langdistance batteri: 187 Wh 3,5 timer
Brætstørrelse: 955 mm x 244 mm
Max. vægt: 90 kg
Stigningsprocent: 1 motor: 10 % / 2 motorer : 20 %

Materiale: Træ – 7-lags canadisk ahorn
Trucks: Omvendt kingpin
Vandbeskyttelse: IP65
Garanti: 2 år undtagen sliddele
Inkluderet i æsken: Elektrisk skateboard, batteri, oplader, Værktøj, Manual, Controller, for- og baglygter

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser