Onsra Challenger Pro Direct Drive

11.995,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

På Challenger Pro er selve brættet bygget på retro formen af hvad man kender fra et skateboard, men opgraderet væsentligt. Direct Drive modellen har drivmotorerne monteret direkte på hjulene. Super fedt og stilet elektrisk skateboard som både har massere af performance men samtidig et design som får folk til at vender sig om efter dig. Absolut pengene værd.

Beskrivelse

ONSRA Challenger Pro er enestående som en citycruiser, der har nok kraft til at tackle selv de stejleste stigninger. Dens kicktail, aggressive konkave og lette design gør den til det ideelle valg til din skateboard tur.

En iøjnefaldende funktion er den innovative NX-controller, der tilbyder præcis og intuitiv kontrol til ryttere på alle niveauer.

Takket være dens 2-årige garanti og solide omdømme kan du køre med selvtillid, vel vidende at du aldrig vil blive strandet på dit board.

Forskellen mellem Direct Drive og Belt Drive:
På Direct Drive modellen sidder drivhjulene direkte på motorerne. Det har nogle fordele ift lavere lydniveau og mindre vedligehold. Men performance er også en smule lavere end på Belt Drive modellen. Belt Drive modellen har, som navnet indikerer, en drivrem på hvert drivhjul til motoren. Hvis du er i tvivl om hvilken model du skal vælge, vil vi anbefale Belt Drive modellen, da du får højere performance for pengene og kun en smule mere vedligehold ved at skulle holde driveremmene/bælterne rene.

Power: Belt drive versionen har højere acceleration og tophastighed.
Bremser: Belt drive bremser en smule bedre, da den også har en højere fart.
Lydniveau: 87 DB på Belt Drive, 70 DB for Direct Drive
Hjul: Direct Drive har en mindre ground cleareance, så man kan ikke montere mindre hjul end de 115 mm der medfølger
Maintainance: Direct Drive versionen er stort set vedligeholdelsesfri. Belt Drive versionen har behov for rengøring fra tid til anden
Water resistance: Belt Drive versionen er mere modstandsdygtig, men Direct Drive har rigeligt beskyttelsesniveau

Funktioner:
Motor:
2 x 1.950 W Motorerne (kan max yde 3.000 Watt) giver mulighed for høj topfart på 52 km/t samtidigt med at de er meget støjsvage.

Batteri:
Kvalitetsbatteriet S50 fra Samsung giver stor power i det elektriske skateboard samtidig med en lang rækkeevne op til 43 km

ESC/Motorstyring:
Motorstyringen af det dobbelt motordrevet skateboard, ORION ESC, er egenudviklet af Onsra for at skabe en af de bedste produkter på markedet. Med den præcise og responsive motorstyring, har Onsra udviklet en af de bedste og mest avancerede produkter på markedet.

Controller:
Med den nye ONSRA NX controller, får du en masse lækre features til at gøre køretur sjov og udfordrende på det elektriske løbehjul. Blandt andet er der mulighed for at indstille bremserne, hvordan du vil accelerere og en masse køre statistikker. Controlleren kommer med 1,3″ skærm og er i et ergonomisk design. Metal throttlen giver en præcis kontrol af din acceleration og opbremsning.

Specifikationer

Motor: 2×1.950 Watt motorer (Max power output 2×3000 Watt)
Max speed: Op til 52 km/t (Kan begrænses til 20 km/t for at kunne overholde den danske lovgivning)
Rækkevidde: Op til 43 km
Dæk: 100mm Tarmax hjul
Vægt: 10,5 kg

Bremser: Renerative
Batteri: 432 Wh 10Ah
Opladning: 4 timer
Brætstørrelse: 90 cm x 27 cm
Max. vægt: 150kg

Motorstyring: ORION ESC
Trucks: ONSRA TKP, CNC, 45 grader, 37 cm /14,5″
Vandbeskyttelse: IP65
Garanti: 2 år* (*1 år på batteriet)
Inkluderet i æsken: Fuldt samlet board, oplader, Værktøj, Manual, Controller, USB C

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser