Atomi E20

2.695,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Atomi E20 er et godt bud på en budget E-scooter som består af kvalitetskomponenter. Atomi har været i gamet siden år 2000 og har derfor massere erfaring og ekspertise i at bygge sikre scootere. Her får du 25 km/t og en rækkeevne på 30 km.

Beskrivelse

Kraftfuld og effektiv
Atomi E20 el-scooteren har en 250W motor (med en maksimal effekt på 500W) og et 36V 7,5Ah batteri, hvilket giver en pålidelig og effektiv tur.

Alsidige hastighedsmuligheder
Med tre tilgængelige gear (10 km/t, 20 km/t og 25 km/t) kan kørere vælge den hastighed, der passer til deres præferencer, og køre komfortabelt i forskellige miljøer.

Udvidet rækkevidde
Scooteren tilbyder en maksimal rækkevidde på 30 km på en enkelt opladning, hvilket sikrer, at du kan pendle eller udforske uden at bekymre dig om at løbe tør for batteri.

Forbedret sikkerhed
Atomi E20 er udstyret med en elektrisk forbremse og bageste skivebremse, og sikrer pålidelig bremsekraft, så ryttere kan føle sig selvsikre og sikre, mens de kører.

Praktiske funktioner
Scooteren har et LED-display til nem overvågning af hastighed og batterilevetid, og den kommer også med en smart app, der muliggør yderligere funktionalitet og kontrol. Derudover giver aluminiumsrammen holdbarhed, mens den vandtætte IPX4-klassificering sikrer beskyttelse mod let regn og stænk.

Historien bag virksomheden:
Grundlagt i år 2000, startede Atomi deres rejse som producent, der designer, forbedrer og producerer specielle løbehjul til markedet. I dag har Atomi fortsat den samme trend, med deres elektriske innovationer, der spænder over 15+ lande og samarbejder med de største spillere i den elektriske scooterverden. De besluttede sig for at bringe deres produkter direkte på markedet, og bringe alle deres industripatenter, copyrights og nyeste teknologier i spil. En virksomhed der har været i branchen længe og som dermed har en masse erfaring og ekspertise at trække på. Det vil sige de har velafprøvede produkter i deres portefølje.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 250 W (Peak 500 W)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 30 km
Dæk: 8,5″ dæk
Vægt: 16 kg

Max stigning: 20%
Bremser: Elektrisk bremse foran, Skivebremse bag
Batteri: 36V 7,5Ah
Dimensioner samlet: 1100 mm x 560 mm x 1160 mm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 5 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x E-scooter
1 x Oplader
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser