Hyper GOGO Cruiser 12 Orange

3.495,00 DKK

Farve
Blå
Grøn
Orange
Sort

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Skal du have den sejeste dreng eller pige i byen, så skal du købe den nye vintage E-chopper. En cool stil og op til 16 km/t, så får de fleste elektriske køretøjer baghjul både ift. stil og hastighed 🙂 Du får generelt rigtig meget for pengene ved HYPER GOGOs cruiser. Til børn fra 6 år.

Beskrivelse

HYPER GOGO Cruiser 12 er en cool og realistisk vintage E-Chopper motorcykel til børn fra 6 år. Den anbefalede højde er mellem 88 cm – 150 cm (sædehøjden er 40 cm) og anbefalet til maksimalt 65 kg. HYPER GOGO Cruiser 12 kommer i 3 forskellige varianter. HYPER GOGO Cruiser 12, HYPER GOGO Cruiser 12 Plus og en HYPER GOGO Cruiser 12 Plus med APP.

Forskellen på HYPER GOGO Cruiser 12 modellerne:
HYPER GOGO Cruiser 12 er den billigste version. Her får du grundpakken som har samme motor og batteri samt front lys som de øvrige modeller. Andre grundfunktioner er at tanken på den elektriske motorcykel kan bruges til praktisk opbevaring, der er 3 justerbare hastigheder (8 km/t, 12 km/t og 16 km/t) og der er skridsikre dæk som gør E-chopperen kan køre sikkert på alle slags underlag. Det er muligt at montere støttehjul, til trods for de ikke medfølger. Det er også muligt at justere styret så det passer til barnet.

HYPER GOGO Cruiser 12 Plus kommer med en række yderligere lækre funktioner som vi ikke har set til et køretøj til børn før. Her får du røg fra udstødningsrørerne (vanddamp) med en variation af forskellige farver, rigtige motorlyde, lys i motorblokken i forskellige farver og en BlueTooth højtaler, hvor du kan sætte musik eller andre motorlyde på.

HYPER GOGO Cruiser 12 Plus med APP, kommer ud over APP’en med kromindfarvede dele for et mere ekslusivt look. Den medfølgende APP-funktion gør det muligt at styre alle funktioner remote i real tid som hastighed, lys og lyd. Derudover kan du se hvor dit barns motorcykel befinder sig i lokationsfunktionen.

Historien bag virksomheden:
Virksomheden Hyper GOGO er en kinesisk virksomhed der benytter den højt innoverende industri i Kina, som de i øjeblikket er markedsledende indenfor elektriske køretøjer, til at finde på nye spændende produkter til børn. Hyper GOGO har, modsat mange andre kinesiske virksomheder, en filosofi om at sikkerhed og sundhed skal komme først. Derfor er alle deres produkter bygget med sikre materialer og med sikkerhed for øje.

Bygget med sikkerhed for øje:
Sikkerhed har været den primære design-faktor for producenten og det kan ses i valget af materialer, motorcykelkonfiguration og dæktype, hvilket giver dit barn og dig mulighed for at nyde glæden ved at lege uden bekymringer. Du kan trygt lade dem udforske verden.

Én times problemfri køreglæde:
Drevet af en højeffektiv motor og et stort 21,9V 5,2Ah batteri, leverer den elektriske motorcykel op til én times non-stop køreglæde og op til 12 kilometers rækkevidde på flad vej (kan køre på 10 graders skråning). Efter kun 4 timers opladning kan dit barn hurtigt hoppe på igen og fortsætte legen.

Specifikationer

Rammemateriale: Rustfrit Stål
Farve: Orange
Batteri: Li-ion 21,9V 5,2A
DC Oplader: DC 24V 1,5A
Motor: 24V 160W
Moment: 11Nm
Vandbeskyttelses Rating: IP6
Max skråning: 10°
Max Belastning: 65kg
Max Rækkevidde: 12 km
Hastigheder: 3 niveauer (8 km/t, 12 km/t og 16 km/t)
Bremse: Bagnav (Håndbremse)
Dæk: Pneumatiske gummidæk
Dækstørrelse: 12 x 3″
Dæktryk: 45-50PSI
Støtteben: Ja

Front lys: Ja
LED-lys motor: Nej
Røg fra udstødning: Nej
Motorlyde: Nej
Bluetooth højtaler: Nej
Digital display: Nej
APP: Nej
Garanti: 1 år

Produktvægt: 15,6 kg
Pakkevægt: 18,8 kg
Produktstørrelse (L x B x H): 1151 x 499 x 725 mm
Pakkestørrelse (L x B x H): 1075 x 245 x 525 mm

Pakkens indhold: E-chopperen er delvist samlet og skal have monteret forhjul, skærme og styre. Der medfølger værktøj til samling, 1 x oplader, 1 x brugervejledning, 1 x opbevaringsboks samt 1 x stativ.
Garanti: 3 år* (*afhængigt af delene)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser