iENYRID M4

4.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 7-10 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

iENYRID M4 er iENYRIDs bud på en allround scooter med med rigeligt power (45 km/t). Med sæde, auto pilot, støddæmpning og andre features får man meget for pengene i denne model.

Beskrivelse

600W motor
Denne kraftfulde elektriske scooter er udstyret med 600W motorer, med en maksimal hastighed på 45 km/t og en maksimal belastning på 150kg.

48V 10Ah batteri
Denne elektriske scooter til pendling er udstyret med et 48V 10Ah batteri med en maksimal rækkevidde på 35 km.

10″ off-road pneumatiske dæk
10″ store oppustelige terrændæk kan give dig nok greb til at tilpasse sig forskellige terræner, såsom græs, bjerge, grus, mudder osv.

Dobbelt stødabsorbering for og bag
Denne offroad elektriske scooter er udstyret med dobbelte støddæmpningssystemer foran og bagpå, så du kan erobre forskellige terræner komfortabelt.

Dobbelt skivebremse + E-ABS
Forreste og bagerste dobbelte skivebremser og E-ABS giver dig mulighed for at stoppe på den korteste afstand i en nødsituation.

Justerbar håndtagshøjde
Håndtagets højde på denne sammenfoldelige elektriske scooter kan justeres i henhold til rytterens højde, hvilket giver rytteren mulighed for at køre i en mere komfortabel position og sikrere.

Folde design
Denne sammenfoldelige elektriske scooter bruger et design, der kan foldes hurtigt, så du nemt kan bære, opbevare eller lægge det i bagagerummet på din bil, hvilket i høj grad sparer plads.

El-scooter med sæde
Denne elektriske siddescooter er udstyret med et aftageligt sæde, så du kan vælge mellem en række forskellige kørestillinger. Det komfortable sæde gør dig mere komfortabel, når du cykler lange strækninger.

Historien bag virksomheden:
iENYRID er et brand indenfor e-scottere. Virksomheden blev etableret i 2016 i Kina og i 2021 kom brandet iENYRID til verden. Brandet leverer produkter af højere kvalitet inden for deres elektriske produkter og bruger kvalitetskomponenter til deres modeller. Missionen for virksomheden er at konkurrere på den globale scene med høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hos iENYRID er vigtigheden desuden inden for ydeevne. Uanset om du leder efter en kraftig el-scooter med to motorer, en terrængående el-scooter eller en el-scooter til pendlere, så leverer de modellerne.

Virksomheden udvikler og designer deres egne scootere og har desuden deres egen fabrik.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 600 W
Max speed: 45 km/t
Rækkevidde: 35 km
Dæk: 10″ off-road pneumatiske dæk
Vægt: 23 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Mekaniske skivebremser for og bag + E-ABS
Batteri: 48V 10Ah
Dimensioner samlet: 1250 mm x 1150 mm x 600 mm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Ja

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Sæde
1 x Oplader
1 x Brugermanual
1 x Værktøjskasse

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser