KuKirin G3 Adventurers

6.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Kukirin G3 ligger i Kukirins G-serie som er sportssegmentet. Du får et sporty løbehjul der skyder op til 50 km/t og kan præstere op til 70 km på en opladning. Som sædvanlig er Kukirin ekstrem konkurrencedygtig på prisen og man finder dermed ikke meget bedre løbehjul til prisen end Kukirins.

Beskrivelse

Det elektriske løbehjul er designet med en 1200W kraftig motor og 18Ah stort batteri. KuKirin G3-modellen kan derfor nemt klare de lange tur. Med et 7-lys-system lyser det ikke kun din vej op om natten for alsidig sikkerhed, men det gør også din tur sjovere. Sammen med 10” lufthjul gør KuKirin G3 til et af de bedste elektriske løbehjul til voksne.

Højdepunkter:
Alt-i-en solidt design

Rammen er lavet af højstyrke aluminiumslegering og designet i ét stykke uden svejsninger, hvilket er solidt og flot. Takket være alt-i-én-designet er KuKirin G3 hårdere og mere holdbar, perfekt til din langrendstur!

1200W stærk motor
Den 1200W kraftfulde motor med dobbelt varmeafledning giver dig konstant og stærk kraft, hvilket gør det muligt for e-scooteren at køre op til 50 km/t. Når du kører med G3, bliver din tur mere kraftfuld og mere holdbar.

18Ah stort batteri
Udstyret med en 18Ah stor lithium-ion batteripakke, kan KuKirin G3 køre op til 60 km på fuld opladning, hvilket bestemt er en god partner til din langdistancetur!

Klatring op til 30°
Takket være den stærke strømforsyning er KuKirin G3 i stand til at tilpasse sig en række forskellige terræner og klatre op ad bakke på 30°. Din langrendstur vil have mere sjov og spænding.

LED Touch Display
Det avancerede LED touch-display er designet til at vise forskellige realtidsdata, såsom hastighed og batterikraft, og også til multifunktionskontrol, som gør din tur smartere, nemmere og mere interessant.

APP:
Kommer med APP men fås på nuværende tidspunkt kun til Andriod telefoner. Vær desuden OBS på at denne model  kommer uden tændingslås og dermed uden nøgle. Skal E-scooteren låses, skal du have en lås med.

Historien bag virksomheden:
KuKirin blev grundlagt i 2018 og er en teknologivirksomhed, der er specialiseret i udvikling og fremstilling af e-scootere og e-cykler. Det hed oprindeligt KugooKirin og blev ændret til KuKirin i 2022. KuKirin blev grundlagt for at afhjælpe eskalering af miljøforurening. For at beskytte miljøet og hjælpe millioner af mennesker med at pendle på en innovativ måde med lave emissioner, udvikler KuKirin konstant nye teknologier og leder efter måder at fremme og forbedre sine produkter på.

Kukirin er blevet en relevant spiller på markedet efter at have bevist kvalitet og innovation kan leveres til en fair pris.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 1200 W motor
Max speed: 50 km/t
Rækkevidde: 70 km
Dæk: 10,5” Honeycumb tubeless dæk
Vægt: 25 kg

Max stigning: 30%
Bremser: Front og bag skivebremse + EBS
Batteri: 52V 18Ah
Dimensioner foldet ud: 1200mm x 1290mm x 660 mm
Dimensioner foldet sammen: 1200mm x 550mm x 660 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 10 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej
APP: Ja, men kun til Andriod

Vær desuden OBS på at denne version kommer uden tændingslås og dermed uden nøgle. Skal E-scooteren låses, skal du have en lås med.

Medfølger:
1 x E-scooter
1 x Oplader
1 x Værktøjssæt
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser