Kukirin G3 pro

12.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

KuKirin G3 Pro er lanceret i september 2023 i Europa og er Kukirins absolutte topmodel, sammen med modellen G4. Du får et løbehjul med køreegenskaber i topklasse og en performance på 65 km/t i op til 80 km på en opladning, da det har 2 x 1200 W motorer og et 52V 23Ah batteri. Hvis du skal have et elektrisk løbehjul der topper alle andre, så er Kukirin G3 Pro et rigtigt godt bud.

Beskrivelse

Oplev vanvittig kraft og performance på dine køreture med G3 Pro E-scooteren. Med et aftageligt 52V 23Ah stort lithiumbatteri kan du nyde din tur med op til 65 km/t i op til 80 km rækkevidde. Med dobbelte 1200W kraftfulde motorer og 35° klatrekapacitet kan den klare selv de mest komplicerede og ujævne veje.

Det smarte instrumentbræt viser al information i realtid, såsom gearskifte, kilometertal, batteritilstand og hastighed. Derudover får du finjusterede fjederstøddæmpere der dæmper de stød og bump der følger med den høje hastighed og eventuelle tricks du laver.

Modellerne (modelnavn) og dermed serierne er opbygget således: S-serien er de mindre modeller, M-serien er serien i midten med højere performance men også til en højere pris og til sidst G-serien som er modellerne med ekstra-ordinær performance.

Historien bag virksomheden:
KuKirin blev grundlagt i 2018 og er en teknologivirksomhed, der er specialiseret i udvikling og fremstilling af e-scootere og e-cykler. Det hed oprindeligt KugooKirin og blev ændret til KuKirin i 2022. KuKirin blev grundlagt for at afhjælpe eskalering af miljøforurening. For at beskytte miljøet og hjælpe millioner af mennesker med at pendle på en innovativ måde med lave emissioner, udvikler KuKirin konstant nye teknologier og leder efter måder at fremme og forbedre sine produkter på.

Kukirin er blevet en relevant spiller på markedet efter at have bevist kvalitet og innovation kan leveres til en fair pris.

Funktioner:
Dæk:
10-tommer front pneumatisk dæk for og bag perfekt til terræn og enhver sports brug.

Bremse:
Hydrauliske skivebremser for og bag samt power-off bremse, så du er i gode hænder når du kører stærkt og skal bremse ned.

3 hastighedstilstande:
Du styrer hastigheden med én tast i henhold til de forskellige vejbelægningsforhold, hvilket gør kørslen mere komfortabel og kørsel mere sikkerhed.

2x1200W motor:
Der er uhørt meget power i denne motor og tilhørende batteri. Dine venner får kamp til deres hår hvis de skal følge med 65 km/t og med en distance på 80 km/t før du løber tør for batteri.

LED-skærm:
Flot display som angiver de nødvendige funktioner

All-Round lys system:
11 all-round LED lys (4 forlys, 4 sidelys og 3 baglys)

Støddæmpningssystem:
Støddæmpningssystem foran og bagpå som er specielt designet til sports brug.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 2 x 1.2000 watt
Max speed: 65 km/t (Ifølge dansk lovgiving må et løbehjul max køre 20 km/t på offentlig vej)
Rækkevidde: Op til 80 km
Dæk: 10” dæk
Vægt: 39,6 kg

Max stigning: 35%
Bremser: Hydrauliske skivebremser for og bag
Batteri: 52V 23Ah
Dimensioner samlet: 1295mm x 630mm 1360mm
Dimensioner foldet: 1295mm x 630mm x 595mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Indbygget lys
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Brugermanual
1 x Oplader
1 x Luftpumpe
1 x Værktøjssæt

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser