NIU KQI3 Sport

5.495,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

NIU KQI3 Sport er en af NIUs største modeller og ligger i toppen af deres midter-segment. E-Scooteren når 28 km/t og kan levere 40 km i rækkevidde på én opladning og så tager det kun 5 timer at lave en fuld opladning igen. Et lækkert løbehjul med høj performance.

Beskrivelse

Historien bag virksomheden:
NIU Technologies er et kinesisk selskab med hovedkontor i Beijing, Kina der designer og producerer elektriske scottere og cykler. Virksomhedne er grundlagt i 2014 af to tidligere ansatte hos Xiaomi og er nu en af ​​de største E-scooter producenter i Kina. Tidligt adskilte den sig ved at bruge lithium-ion-batterier i modsætning til de billigere blysyre-alternativer, der i vid udstrækning blev brugt i kinesiske e-scootere på det tidspunkt.

NIU elektriske scootere bruges af flere virksomheder til dele-køretøjer hvor flere tusinde elektriske løbehjul er produceret til. I 2021 udvidede Niu sin produktlinje til også at omfatte elektriske cykler. Fra 2018 havde virksomheden solgt over 200.000 elektriske køretøjer i 50 lande og havde en markedsandel på 60 % på det europæiske E-scooter marked. Det har rejst over 125 millioner USD i finansiering fra investorer. I september 2019 annoncerede de at de ville udvide til det amerikanske marked.

Funktioner:
Kør med ultimativ komfort
Udstyret med ekstra brede dæk, et bredere styr og en rummelig ståplade, kan du med NIU Kick Scooter KQi3 Sport opleve den ultimative komfort på vejene. De fire forskellige kørselsniveauer (E-Save, Sport, Custom og Pedestrian) giver dig mulighed for at tilpasse din kørsel efter behov. Med dette bekvemme og let håndterlige løbehjul, så er kontrollen helt i dine hænder. Med fire forskellige flotte farver at vælge imellem, er vi sikre på at du finder en model som lige passer til dig.

Kraftfuldt batteri og motor
Løbehjulet er udstyret med et NIU Energy Lithium batteri som giver dig en maksimal rækkevidde på hele 40 km efter kun 5 timers opladning. Du kan nu slippe for stresse over konstant at skulle oplade og i stedet fokusere på nydelsen ved at køre på denne fantastiske veldesignet scooter. Den kraftfulde motor giver desuden en maksimal kraft på hele 600W (300 W Nominel) og en topfart på 28 km/t.

Nem at tage med overalt
Scooteren foldes sammen med to simple trin så du kan tage den med hvor end du befinder dig eller når du er på farten, den vejer desuden kun 18,3 kg. Nu kan du også holde fuldstændig styr på din kørsel med den smarte NIU-app som forbinder dit el-løbehjul med din smartphone. Her kan du følge din batteritid, kørehistorik og rækkevidde.

Sikkerheden først
NIU er velkendt for at sætte førerens sikkerhed først, dette gennemsyrer hele denne velskabte scooter. Forsynet med LED lygter, både for- og bag, samt reflekser på siderne, kan du føle dig tryg uanset tiden på døgnet. Scooteren er desuden en af de få i sin prisklasse, som er udstyret med skivebremse og regenerativ bremseskive, der oplader batteriet når du sætter farten ned.

– Aluminium i flykvalitet
– Ikonisk Halo-belysning
– Integreret klokke

Smart kørsel
Med NIU-appen kan du nemt låse din KQi3, tjekke din kørestatistik og endda justere din hastighed. Dette er en rigtig smart løsning.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 600 watt max. power (300 W motor)
Max speed: 28 km/t
Rækkevidde: 40 km
Dæk: 9,5″ tubeless pneumatiske dæk
Vægt: 18,3 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Forreste skive + regenerativ bremsning
Batteri: 48V 7,8Ah
Dimensioner samlet: 1173 mm × 541.5 mm × 1202 mm
Dimensioner foldet: 1173 mm × 541.5 mm × 504 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 5 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser