Obarter X3

9.695,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Obarter X3 er en model i brandets midtersegment. Her kombineres 2 stærke 1200 W motorer i forsøget på at lave en terrænscooter der kan klare lidt af hvert. Det resulterer i mulige stigningsprocenter på op til 45%. Du får hermed et stærkt terrængående el-løbehjul som kan bruges til sportsbrug eller blot nydelse i naturen.

Beskrivelse

11-tommer terrændæk
Off-road dækkene giver et stærkt greb, de er slidstærke og giver dermed en mere sikker kørsel på vej og i terræn. Deusdne gør dækkene E-scooteren velegnet til forskellige slags veje.

48V 20Ah Hug Kapacitet batteri
Det store batteri kan i samarbejde med de to stærke motorer bestige skråninger op til 45% uden problemer. Det gør E-scooteren velregnet til oplevelser i terænnet. 20Ah højkapacitetsbatteriet gør at du når op til 50 km på en enkelt opladning.

1200W dobbeltmotor
Stærke og kraftige motor sikrer at du kan have meget udfordrende terræn og forhindringer som du nu kan forcere og med en maks. hastighed op til 65 km/t.

Historien bag virksomheden:
Obarter er en højteknologisk virksomhed med speciale i udvikling og fremstilling af energibesparende produkter. Brandet er kendt for sin innovation og blev etableret i Beijing, Kina, i 2015. Siden etableringen af ​​virksomheden, der overholder forretningsfilosofien om kvalitetsorienteret og teknologisk innovation, har den fokuseret på forskning og udvikling og produktion af fritids-elektriske scootere og etableret sit eget mærke centreret om “OBARTER”. Virksomheden er i kapløb med de øvrige globale og, ikke mindst, kinesiske leverandører om at skabe de bedste og mest innovative produkter.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 2 x 1200W (2400 W)
Max speed: 65 km/t
Rækkevidde: 50 km
Dæk: 11″ off-road pneumatiske dæk
Vægt: 41 kg

Max stigning: 45%
Bremser: Hydrauliske skivebremser for og bag
Batteri: 48V 20Ah
Dimensioner samlet: 1350 mm x 700 mm x 1400 mm
DImensioner foldet: 1420 mm x 330 mm x 490 mm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Oplader
1 x Værktøjskit

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser