Yume Hawk

11.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

YUME Hawk er et elektrisk sportsløbehjul med massere af kraft og power. Køreegenskaberne og dermed sikkerheden er høj på E-scooteren, hvor du får styrdæmper, hydrauliske bremser, kraftige hjul og en masse andre lækre komponenter til at styre de 2400 watt der trækker dig afsted med op til 70 km/t med en rækkeevne på op til 70 km.

Beskrivelse

Den nye YUME HAWE er baseret på den tidligere generation M10 og har den nye Hawk en smidig vægt på 35 kg, to 1200W motorer, sinusbølgecontrollere, et 60V 22,5Ah batteri, der bruger højkapacitets 21700 celler, Zoom hydrauliske bremser og 10 tommer slangeløse dæk for bedre punkteringsmodstand. Hawk tilbyder en fantastisk køreoplevelse ved hjælp af 2 rebound justerbare hydrauliske støddæmpere. Der medfølger også en dæmper for stabil og jævn styrkontrol.

Ydeevne du altid kan regne med
HAWK er udstyret med overlegne 1200W forreste og bagerste dobbelte højhastighedsmotorer, der giver en kombineret effekt på 2400W og drives ved 60V. De 9 mosfet 27A sinusbølgecontrollere leverer præcis kontrol over motorerne, og 10-tommer slangeløse terrængående dæk giver fantastisk greb og forbedret beskyttelse mod punkteringer.

Høj kapacitet og holdbar batterilevetid
YUME HAWK har et batteri i EV-kvalitet, der bruger 21700 celler med en samlet kapacitet på 60V 22,5Ah og har en gennemsnitsafstand på 43 miles inden for fuld opladning (terrænafhængig). Scooteren understøtter også dobbelt opladning. Hawks batteristyringssystem har flere sikkerhedssensorer, inklusive beskyttelse mod overstrøm, kortslutning, unormal temperatur, overopladning og overafladning.

Justerbart hydraulisk affjedringssystem
HAWK er udstyret med fænomenale justerbare hydrauliske støddæmpere, som sikrer en meget mere jævn kørsel. Sammen med den førsteklasses hydrauliske støddæmper forbedrer et proprietært C-formet forgaffeldesign kombineret med to 10-tommer terrændæk markant komfortgrebet og kontrollen. Med blot et enkelt drej på drejeknappen kan du justere tilbagespringet efter din smag – hold det meget dæmpet til højhastighedsture på vejen, eller giv det et spring til at tackle ujævnt terræn off-road.

Belysning og hydrauliske skivebremser
HAWK’s kombination af hydrauliske ZOOM-oliebremser foran og bagpå, 160 mm skiver og elektronisk EBS-kontrol giver fremragende responskontrol og bremseevne. HAWK bruger skarpe forlygter lavet af aluminiumslegering til at oplyse vejen forude. Bremselys og blinklys kommer også som standardbeslag. Dækket og stilken er også oplyst via indbygget LED-belysning, som kan programmeres via fjernbetjeningen, så den passer til din præference eller stil med en række farve- og strobing-konfigurationer. Natteture bliver aldrig det samme!

Stor skærm med App Control og NFC
Det store centermonterede display med app-tilslutning (iOS og Android) og NFC-lås og lås op. Det massive display viser tydeligt alle vigtige telemetridata og er nemt at se med et blik under stærkt sollys. Bluetooth-forbindelse tilbydes også for at oprette forbindelse til enten en Android- eller IOS-app, som logger log.

Styrke, smidighed og kontrol
HAWK’s stel er bygget med luftfartsaluminium 6061, som er anerkendt for sin enestående styrke. I stedet for at blive svejset, er rammen af ​​HAWK skabt ved hjælp af en støbeproces i ét stykke, hvilket sikrer robusthed og pålidelighed. HAWK håndterer alle slags veje og terræn ubesværet og tilpasser sig godt til en bred vifte af køreforhold.

Foldemekanisme
Hawk’s foldemekanisme bruger et stærkt ringspændedesign. Længden på klemmen er overdimensioneret og foret med gummipolstring for at sikre et kraftigt greb frit for spil og beskyttet mod vibrationer. Selvom Hawk’s foldemekanisme er designet til styrke og stabilitet, er den også ekstremt nem at bruge og foldes let inden for få sekunder!

Historien bag virksomheden:
På en bestemt dag i 2017 kørte grundlæggeren sin basis elektriske scooter hjem fra en weekendtur i ensomhed, da scooteren pludselig blev utrolig langsom og snart holdt op med at fungere. Han måtte gå hele vejen hjem. Han fandt senere ud af, at scooterens batteri gik dårligt og fik systemet til at lukke ned. Det var skuffende, fordi scooteren var forholdsvis ny. En hurtig søgning gennem internettet fik Richard til at indse, at det var en ret almindelig hændelse blandt lav-watt elektriske scootere, fordi de kun understøtter korte kilometertal og langsom hastighed. Behovet for at skabe noget mere kraftfuldt og alligevel effektivt fødte YUME.

I 2018 udviklede YUME-teamet den første generation af højhastigheds-YUME el-scootere. Disse elektriske scootere fremviste ikke kun højhastighed, men var også utrolig sikre, vandtætte, støvtætte og støjfrie. Efter lanceringen blev YUME pludselig det førende el-scootermærke på det kinesiske marked, før det overtog globalt.YUME er i dag en af de førende når det kommer til at designe og fremstille højhastigheds elektriske scootere. De er supereffektive, langtidsholdbare, nemmere at vedligeholde, mere kompakte og selvfølgelig spændende at bruge.

I dag er YUME førende, når det kommer til at designe og fremstille højhastigheds elektriske scootere, der er supereffektive, langtidsholdbare, nemmere at vedligeholde, mere kompakte og selvfølgelig spændende at bruge.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 1200W x 2 (2400 W)
Max speed: 70 km/t
Rækkevidde: 70 km
Dæk: 10″ x 3.15″ Tubeless All-terrain dæk
Vægt: 35 kg

Max stigning: 25%
Bremser: Hydrauliske bremser for og bag
Batteri: 60V 22,5Ah
Dimensioner samlet: 1300 mm x 720 mm x 1400 mm
Dimensioner foldet: 1300 mm x 220 mm x 550 mm
Max. vægt: 125 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x El-scooter
1 x YUME taske & værktøjssæt
2 x NFC nøgle
1 x Fjernbetjening til lys
1 x Mobiltelefon Holder
1 x Pegefingergashåndtag (backup)
1 x Dæmper
2 x Bakspejl
2 x Opladere
1 x Dækpumpe
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser