HPI Savage X 4.6 GT-6

4.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

HPIs Savage X 4.6 GT-6 er en lækkerbisken af en fjernstyret nitro bil der er lige så hurtig som den fysiske større model HPI Savage XL 5.9. Hvis du er til brændstofmotorer så er denne bil en super sjov udfordring med ca. 80 km/t på klokken som leveres af 4,6 cc med 2,9 HK.

Beskrivelse

SAVAGE X 4.6 NITRO
Som enhver RC-fan vil vide, ændrede HPI Savage gamet for remote control og frigjorde robuste Monstertrucks – der beder om at blive hoppet med og få lavet wheelies – på markedet. Gennem årene er kraften og styrken steget fra den originale Savage 21 tilbage i 2002… og i dag fortsætter HPI med at slå hårdere og hoppe højere end nogensinde før med den længe ventede Savage X 4.6 GT-6.

Mens de fleste andre RC-mærker har valgt at spille det sikkert med kun elektrisk, mener HPI stadig, at rigtige trucks har motorer! Røgen, støjen – Intet slår NITRO, og det er derfor, HPI fortsætter med at gå helt ud for vores Internal Combustion fans!

Med en række NYE funktioner, herunder 17 mm hex-nav i aluminium, alle sekskantede hardware, nye kofangere, nyt karrosseri, hjul og dæk, nyt Super HD Drivetrain (fra Savage FLUX), nye Captured Hinge Pins, HD Servo Saver fjeder, 0,9 mm kobling Fjedre til øget drejningsmoment og acceleration og en ny RF-50N Nitro Receiver. Så uanset om du er en Savage rookie eller en OG – du vil ikke blive skuffet over den nyeste og bedste Big Block Nitro Savage!

Medfølger:
Fuldt samlet SAVAGE X 4.6 NITRO

Hvad mangler du:
– 4 AA batterier til sender
– Hump Receiver Batteri (Til at give strøm til nitro bilens elektronik):
– Glow igniter (til at starte motoren) & Fuel Bottle:
– 20-25% Nitro Fuel
– Oplader til Hump Receiver Batteri og Rotor starter system

Du kan selvfølgelig købe det her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)
– Strøm til nitro bilens elektronik: 160153 – Plazma 6.0V 1600mAh NiMH Receiver Battery Pack
– Nitro start pakke med bl.a. Glow igniter og Fuel bottle: 160077 – HPI Nitro Starter Pack (USB)
– Oplader til Hump Receiver Batteri – 118051 – HPI Oplader Reactor 200
– 20-25% Nitro Fuel (kan snart købes hos Play Hard)

Om Producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 80 km/t
Størrelse: 1:8
Sværhedsgrad: Høj
Primær styrke: Hurtig manøvredygtig nitro monstertruck

Specifikation:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/160100)

Længde: 534 mm
Bredde: 445 mm
Højde: 255 mm
Akselafstand: 336,5 mm

NY! Standardiserede 17 mm hex-nav i aluminium
NY! Tredz Terrahex 3,8″ dæk
NY! 3,8″ ​​Havok hjul
NY! Forudskåret fabriksfremstillet og afkalket GT-6 karosseri
NY! Plaststøbte kropsdetaljedele
NY! Robuste kofangere i moderne stil
NY! Fangede hængselstifter
NY! Alt hex hardware
NY! Super HD Drivetrain – Standardiseret med Flux
NY! Shim bag Spur Gear for at reducere slingre og slid
NY! 0,9 mm koblingsfjedre – Senere indgreb for mere drejningsmoment, acceleration og reduceret koblingsslid
NY! RF-50N Nitro-modtager (med lavspændingsfejlsikker)
4WD akseldrevet monstertruck
Uafhængig Double Wishbone Suspension
Oliefyldte justerbare Coilover støddæmpere
Skudsikre 29/9T differentialer
Nitro Star F4.6 V2 Motor Med Trækstart
2 hastigheds transmission

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser