HPI Vorza Buggy Flux

3.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

HPI Racing Vorza serien er vild!! Vælg om du vil have en Truggy eller Buggy og om du vil have en S udgave. Uanset hvilken Vorza model du vælger så bliver du ikke skuffet. Vilde og robuste komponenter samt en topfart over 100 km/t. What’s not to like!

Beskrivelse

Vil du have en vild racer, så ser du på den helt rigtige model. HPI Racing har lavet nye og opgraderede modeller af deres succesrige Vorza flux serie.

Flux står for HPIs elektriske serie. Vorza kan enten fås i buggy udgave eller som truck udgave. Disse to udgaver er meget ens. Forskellen ligger i dimensionerne. Buggy udgaven er mindre end Truck udgaven. Så hvis du skal køre løb anbefaler vi buggy’en men skal du blot have det sjovt er Trucken nemmere at køre. Normalt siges en truck er lettere at køre på næsten alle måder, men buggyen er hurtigere i en større test af omfanget af din kørsel.

Derudover kan du vælge om du vil have en S udgave. Når du vælger S modellen får du en ekstra 7075 aluminium chassis plade, 7075 for- og bag støddæmpertårne, 7075 for- og baghjulsophæng i begge ender og 16 mm store støddæmpere med gevindhul, topkappe, nedre tætnings-hætter og fjederjustering, alt sammen i højkvalitets aluminium! HPI inkluderer også en HD-version af 4 mm stød skaftet!

Vorza’en er bygget som en ægte bane-racer og du er sikker på at få det ypperste indenfor køreegenskaber, holdbarhed og selvfølgelig ubegrænset adgang til rå power!

Vorza startede livet som et konkurrence-køretøj designet til at være tilgængeligt, indstilleligt og mest af alt SJOVT!! Og det er der, HPI har taget Vorza til. Fuldt indstillelig, yderst dygtig og HPI tough!

Under kroppen har hver ny Vorza Buggy et væld af fantastisk holdbarhed og tuning-funktioner, der gør hver enkelt til en fornøjelse at køre med en klar opgraderingsvej til “S”-specifikationen og mere! Vorza tager det race-vindende design og blander det op med HPI FLUX-teknologi for at give dig ærefrygtindgydende fart! Dette er en køreklar (RTR) Buggy, som du kan tage med til BMX-hop for hårrejsende gys i luften, og så kan du tage den direkte til en hvilken som helst bane for raceraction på topniveau – den vil vende hovederne og forbløffe din venner!

RTR Vorza S FLUX-chassiset byder på en bred vifte af fremragende funktioner, værdsat præstationsarv, utrolig kraftfuld motor- og hastighedskontrolkombination, komplet justerbarhed i affjedringen og en justerbar drivlinje, hvis du vil eksperimentere for at tune din Vorza S FLUX til din smag. .

Den nye model af Vorza Buggy også et helt helt nyt look med helt nye kroppe i mat- og glanseffekt og vilde nye specialmalede farver! Selv hjulene og dækkene er helt nye designs for en ægte “Stop ved ingenting”-attitude!!

Forskel på HPI Vorza og HPI Vorza S:
HPI Vorza og HPI Vorza S er begge off-road buggies, der er designet til højhastighedsracer og stunts. HPI Vorza S er en opgraderet version af HPI Vorza, med adskillige forbedringer med hensyn til ydeevne og holdbarhed. HPI Vorza S har en 7075 aluminium chassisplade, 7075 forreste og bagerste støddæmpere, 7075 forreste og bagerste affjedringsarme og 16 mm store gevind med justerbar fjederforspænding1. HPI Vorza S kommer også med en mere kraftfuld motor, FLUX MLH-2200, som er i stand til at køre på 6S LiPo-batterier. HPI Vorza kommer derimod med en mindre kraftig motor, FLUX TORK 2200kv, som er i stand til at køre på 4S LiPo-batterier2.

Prismæssigt er HPI Vorza S naturligt dyrere end HPI Vorza.

Begge buggies er gode valg til terrænløb og stunts, men HPI Vorza S er den bedre mulighed, hvis du leder efter en mere kraftfuld og holdbar buggy. Men hvis du har et budget, er HPI Vorza stadig et godt valg til højhastighedsracer og stunts.

Forskel på Buggy eller Truggy:
Tuggy’en har større dimensioner end Buggyen og er nemmere at køre. Hvis du skal køre løb anbefaler vi Buggyen, hvis du skal have det sjovt med vennerne anbefaler vi Truggyen.

Hvad mangler du:
– 2 x matchende Li-Po batterier
– 1 x Oplader
– 4 x AA batterier til Transmitter

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

2 x 160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo (2S) – (Topfart ca 80 km/t)
eller
2 x 160162 – Plazma 11.1V 3200mAh40C LiPo (3S) – (Topfart 100 km/t+)
eller
1 x 160164 – Plazma 14.8V 5100mAh 40C LiPo (4S) – (Topfart ca 80 km/t) – (Du kan nøjes med 1 batteri da det er stærkt nok)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

AA Alkaline Batterier:
101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 100+ km/t
Størrelse: 1:8
Sværhedsgrad: Høj
Primær styrke: En af verdens vildeste off- og onroad biler

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/160178)

Factory-assembled & pre-painted 4WD 1/8 scale Car
Pre-painted body with awesome speed graphics
Pre-mounted all-terrain tires
High torque metal geared steering Servo
6S LiPo Capable
MLH-2200 2200KV brushless motor with 5mm shaft
Waterproof 150A ELH-6S speed controller
LiPo ready adjustable battery tray with secure hook-and-loop straps
Aluminum heatsink motor mount help the motor stay cool with optional fan mounting points
Full-time 4WD for excellent control
Efficient and tough shaft drivetrain with front universals
Threaded 16mm Big Bore oil-filled shocks for confident control
4mm Aluminum shock towers front and rear
4mm aluminium chassis
Super thick High-Impact nylon links
Front and rear sway bars for excellent handling
Total adjustability: roll centre, wheelbase, camber, sway bar and more
Hardened steel spur and pinion gear for extreme durability
Spiral-cut bevel gears for the best balance of strength and efficiency
Tough oil-filled 4-gear differentials
Suspension based on World Championship pedigree
Super low CoG for superior handling
Nylon stone and dirt guards keep rocks out of the chassis
HD High-Impact composite suspension blocks front and rear
Dual bellcrank steering
Cam type servo saver
All hex head hardware
Full set of rubber-sealed ball bearings
2.4GHz Radio Set with waterproof receiver
Enclosed receiver box

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser