HPI Sport 3 Flux Audi e-tron Vision GT

2.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Audi e-tron fra HPI er voldsom hurtigt og fantastisk sjov at køre med. Bilen udemærker sig i dragrace, drifting eller ren og skær race. Du får masser for pengene i dette powerhouse. Kør over 100 km/t med et 3S batteri. Køber du en anden gearing kan du få 113 km/t ud af bilen hvis du går efter topfart.

Beskrivelse

Sport 3 Flux Audi e-tron Vision GT
HPI er glade for at kunne løfte sløret for, hvad der uden tvivl er deres mest ambitiøse, detaljerede og realistiske officielle replika-partnerskab til dato! Da Audi-designere pressede sig selv til at gøre en bedst sælgende videospilsbil til virkelighed, fulgte HPI’s designere trop med drømmen om, at denne fantastiske elektriske racermaskine også kunne ramme den virkelige bane i 1:10.

Siden begyndelsen af ​​Formel E, er elektrisk drevet racing vokset i hele motorsportsverdenen, hvilket er musik i vores ører, da vi har kørt med elektrisk kraft i over 30 år! Så hvilken bedre måde at tage RC til en generation af sim-racere end med den meget ægte, utrolig hurtige, fuldstændig sublime Sport 3 FLUX Audi e-tron Vision GT!

Audi-designere skabte først “Audi e-tron Vision Gran Turismo” som en del af en konkurrence til det populære videospils 15-års jubilæum. Så vellykket var den virtuelle bil, at Audi besluttede, at det skulle være den første konceptbil i denne serie. indsat på racerbaner i den virkelige verden som et fuldt funktionelt køretøj. Der fulgte adskillige optrædener, herunder tjente som Race Taxi ved Formel E-løb i 2018.

Stadig lige så populær som nogensinde i “sim-form”, denne bil nydes verden over af utallige fans. Men i kødet bor den uvurderlige enestående bil nu i Audi-museet i Ingolstadt, kun for at blive kørt af nogle få privilegerede….Indtil nu!!

Under kølerhjelmen
Under motorhjelmen er alt, som du ville forvente med det suveræne Sport 3 FLUX-chassis og dets fuldtidsdrevne 4WD-aksel, fuldt forseglet drivlinje, vandtæt elektronik/radiogear, fuldstændig uafhængig dobbelt bærearmsophæng og justerbare oliefyldte støddæmpere.

Vi er sikre på, at når fans bytter deres gamepads ud med 2,4 GHz TF-41-senderen, vil de være begejstrede for at trykke på aftrækkeren og drive RS4 Sport 3 til hastigheder over 113 km/t (70 mph) takket være Flux MMH-4000KV-motoren og vandtæt FLUX EMH-3S LiPo-ready hastighedsregulator.

Officielt licenseret – Unik Audi Sport Replica hjul
Ikke alene er e-tron en af ​​vores mest ambitiøse og detaljerede karrosserier, vores designere har fanget hver eneste detalje, helt ned til de Quattro-prægede racerhjul. Omkring disse skønheder er et sæt gummidæk med slidbane for maksimalt greb på næsten alle asfalterede overflader. Du får fremragende accelerations-, bremse- og kurveydelser fra disse semi-glatte gummidæk med greb!

Hvad mangler du:
– 1 x Li-Po batteri
– 1 x Oplader

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

160161 – Plazma 7.4V 5300MAH 40C LIPO (2S) – (Topfart ca 80 km/t)
eller
160162 – Plazma 11.1V 3200mAh 40C LiPo Battery Pack (3S) – (Topfart 100+ km/t)
eller
160163 – Plazma 11.1V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack (3S) – (Topfart 100+ km/t samt mere køretid)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 100 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Høj
Primær styrke: Lynhurtig racer, drift eller dragrace bil.

Specifikationer:
(Se mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/160202)

Length: 431mm (17″)
Height: 127mm (5″)
Width: 200mm (7.9″)
Wheelbase: 254mm (10″)

– Fuldblods 4WD for maksimal kontrol og hastighed
– Forseglet aksel drivlinje for at forhindre skader fra snavs
– Fuldt justerbar affjedring med dobbelt ønskeben
– Oliefyldte, fuldt justerbare støddæmpere med gevind
– 4-gears metaldiffere til at modstå børsteløs kraft
– Let adgangsdifferentialer
– Fuldt udstyret med metalafskærmede kuglelejer for maksimal effektivitet
– Layoutdesign med lav profil = lav tyngdepunkt for forbedrede kurveegenskaber og overordnet overlegen håndtering
– Flux EMH-3S elektronisk hastighedsregulator for total kontrol
– Flux MMH-4000 motor til vanvittig kraft
– 3S LiPo-kompatibel med en bred vifte af kompatible batterier
– Vandtæt elektronik
– Hastigheder på op til 70 mph (124 km/t) ved brug af valgfri gearing!

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser