HPI Sport 3 1969 Ford Mustang VGJR RTR-X

2.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

HPI har fået en special licenseret aftale på at måtte bruge denne specielle 1969 Ford Mustang RTR-X. Det er en super flot fjernstyret bil som primært er egnet til drifting. Nå op til 60 km/t med denne krabat.

Beskrivelse

Sport 3 – Med den enestående RTR-X!
Verdensmester Drifter Vaughn Gittin Jr. og Need for Speed-besætningen gik sammen om at bygge denne enestående, fuldt funktionelle Street, Track and Drift-maskine, og dette er den officielle, autoriserede RC-replika, kun fra HPI! Ved at balancere 5,0 liter dækknusende amerikanske hestekræfter med vintage-amerikanske, japanske, europæiske og drift-inspirerede designpåvirkninger, har Vaughn inkorporeret avanceret teknologi, mens han har bevaret en nostalgisk følelse i sin vision for Ford Mustangs tidløse karosseri fra 1969.

RTR-X er designet og bygget fra bunden til at blive kørt hårdt; RTR-X er IKKE en trailerdronning. Mens Vaughn vil være den eneste bag rattet der slår den, vil hele verden kunne nyde at køre HPI 1/10-skalaen RTR-X. Sport 3 er en sjov, nem at køre og nem at vedligeholde gadebil med et komplet formonteret racerbilchassis til fantastisk sjov og masser af action! Vi har pakket alle de nyeste funktioner som 2,4 GHz kontrol og komplet vandtæt beskyttelse! Chassiset er fabriksmonteret lige ud af kassen, hvilket gør Sport 3 til en hurtig og nem måde at komme direkte ind i kørsel, racing og finpudse dine færdigheder! Dette er en komplet racermaskine, der ser ud og kører ligesom den ægte vare!

Medfølger:
4 AA batterier
7.2v 2000 mAh NiMH batteri med standard plug
USB oplader

Hvad mangler du:
Ingenting

Opgraderingsanbefaling:
For mere køretid anbefales et ekstra batteri.

Batteri:
160151 – NiMH Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack – (mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack (2S) – (mere køretid og LiPo power)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack (2S) – (Endnu mere køretid og LiPo power)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 60 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtig drift bil

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/120102)

Længde: 431mm (17″)
Højde: 127mm (5″)
Width: 200mm (7.9″)
Wheelbase: 254mm (10″)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser