HPI Trophy Truggy Flux

3.445,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

HPI Racing Trophy Truggy Flux er en lynhurtigt stadion truck. Ikke mange fjernstyrede biler er hurtigere og vildere end denne Trophy truck fra HPI. Vi anbefaler du er over 14 år, da der er vild power i denne bil og det kræver nogle evner at håndtere bilen i høj fart.

Beskrivelse

FLUX POWER, TROPHY TOUGH!
Kom direkte ind i plug-and-go truggy action med Ready To Run Trophy Truggy FLUX! Dette fantastiske terrængående 4WD-køretøj vil begejstre dig med sin forbløffende tophastighed, racerdesign og vilde stuntaction! Trophy Truggy, der altid er et populært sæt i sin Nitro-version, har set det hele, når det kommer til kraftige stunts, og med den fantastiske kraft fra et specialdesignet børsteløst system er den i stand til at udføre de samme tricks og som Nitro-versionen – men uden støj og udstødning!

Trophy Truggy FLUX er den perfekte bil til at hoppe ind i e-buggy racing eller bare slå rundt med venner – den er holdbar, alsidig og enormt hurtig! Indstil den til banen for at indstille hurtige omgangstider, eller tag den bare med til skateparken for sjov i luften! Til at slå sjove og store luftstunts har den et holdbart aluminiums chassis, seler og stødtårne, og til racerbaneydelse og tuning er Trophy udstyret med en kraftig 1965KV HPI FLUX-motor, oliefyldte støddæmpere, spændespænder og masser af tuning justeringsmuligheder.

Ud over at være race-opdrættet og klar til baneaktion, ser Trophy Truggy FLUX også godt ud. Den aerodynamiske racerlastbil har et lyst racerdesign, og racerdækkene med vinkelben er viklet rundt om fede sorte kromhjul. Den bagerste fløj er heller ikke kun for udseendet – den giver Trophy Truggy FLUX tonsvis af downforce og ekstra kontrol i luften. For at toppe det hele er stødhætterne, hjulmøtrikkerne og chassisets funktioner anodiseret i en lys HPI orange!

Trophy Truggy FLUX er fuldstændig malet og samlet til dig, udstyret med et HPI 2.4GHz radiosystem og klar til at du kan tilføje to 2S LiPo-batterier! Du vil komme til at opleve 14,4 volt monsterkraft, der driver 1965KV børsteløs strøm!

Høj ydelse direkte ud af kassen
HPI gør det så nemt som muligt at komme ind i RC-racing. RTR Trophy Truggy FLUX er fuldstændig færdigbygget og klar til at gå lige ud af kassen! Alt er samlet og tunet for dig af fagfolk – diff, støddæmpere, affjedring og mere er perfekte, før du overhovedet åbner pakken. Du behøver ikke at gøre noget for at komme hurtigt i gang! HPI Ready-To-Run-køretøjer giver dig den samme høje ydeevne og kvalitet, som du ville forvente af et high-end RC-sæt, men med den ekstra bekvemmelighed at være fabriksmonteret til de højeste standarder – hvilket giver dig en højtydende RC bil lige fra kassen!

Hvad mangler du:
– 2 x matchende Li-Po batterier
– 1 x Oplader

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

2 x 160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo (2S) – (Topfart ca 80 km/t)
eller
1 x 160164 – Plazma 14.8V 5100mAh 40C LIPO (4S) – (Topfart ca 80 km/t) – (Du kan nøjes med 1 batteri da det er stærkt nok)
eller
1 x 107225 – Plazma 14.8V 5100mAh 40C LiPo (4S) – (Topfart ca 80 km/t) (Du kan nøjes med 1 batteri da det er stærkt nok)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 80 km/t
Størrelse: 1:8
Sværhedsgrad: Høj
Primær styrke: Vild offroad truck til race og stunts

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/107018)

Length: 580mm
Width: 405mm
Height: 180mm
Wheelbase: 365mm
Track Width Front/Rear (from center of tires): 365mm
Drivetrain: Full-Time Shaft 4WD

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser