HPI WR8 Flux 2001 WRC Subaru Impreza

4.395,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Er du ude efter en af de vildeste rally biler du kan få for penge og som er Ready-To-Run, så er HPIs WR8 Flux 2001 WRC Subaru Impreza den rigtige bil for dig. Nå op til 100 km/t og få fantastiske køreegenskaber.

Beskrivelse

100 KM/T RALLY ACTION!!
HPI er glade for at kunne annoncere tilbagekomsten af ​​den altid populære WR8-familie i form af den klassiske 2001 WRC Subaru Impreza, der blev piloteret til at vinde Driver’s Championship for 20 år siden i 2001! Enhver rallyfan vil anerkende den berømte blå og gule farve som en af ​​de mest genkendelige i sporten, og hvilken bedre måde at varsle tilbagevenden af ​​HPI’s fans favorit rallyplatform end med en klassisk Subaru Impreza!

Under den officielt licenserede og berømte replika Impreza-karosseri er WR8 FLUX-chassiset baseret på HPI Bullet RC-monstertrucken, hvilket betyder, at den er enormt hård og kan tåle et rigtigt slag på- eller terrængående! WR8 FLUX er drevet af en massiv 4000KV børsteløs motor og vandtæt 3S-kompatibel hastighedsregulator, der leverer kraft gennem hårde metalgear-differentialer og den fuldt kuglelejeunderstøttede 4WD-aksel i Bullet monstertrucken. Kombiner dette med WR8 affjedringsgeometri i rally-stil, specialdesignede stødtårne ​​og dæmpere, plus ekstra tykke svingstænger for ekstra kontrol! Fyld det med højspecifikke, bløde dæk og autentiske rallyhjul, og du har en øjeblikkelig headturner i dine hænder!

HPI Racing WR8 er spækket med fantastiske funktioner, der forbedrer dens holdbarhed, hvor som helst du vil tage den med, inklusive høj frihøjde, glideplade, skum foran kofanger, optimeret rally-stil affjedringsgeometri, stødafskærmninger, mudderafvisere på chassiset og meget mere. Det er den ideelle maskine til at køre racerløb med dine venner på baner i RC Rally-stil og baner med flere overflader, eller hvor som helst du vil!

Som alle HPI Racing RTR-biler (Ready-To-Run) er WR8 FLUX fuldstændig præbygget: alt du skal gøre er at åbne kassen, installere batterierne, og du er klar til fantastisk stuntaction! Det eneste du skal sørge for er et 2S eller 3S LiPo batteri til bilen, en LiPo oplader og nogle AA batterier til senderen.

Hvad mangler du:
– 1 x matchende Li-Po batterier
– 1 x Oplader
– 4 x AA batterier til Transmitter

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

1 x 160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LIPO (2S) – (Topfart ca 80 km/t)
eller
1 x 160162 – Plazma 11.1V 3200mAh 40C LIPO (3S) – (Topfart ca 100 km/t)
eller
1 x 160163 – Plazma 11.1V 5300mAh 40C LIPO (3S) – (Topfart ca 100 km/t og længere køretid)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

AA Alkaline Batterier:
101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 100+ km/t
Størrelse: 1:8
Sværhedsgrad: Høj
Primær styrke: En af de bedste rallybiler på markedet

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/160217)

Officially Licensed 2001 WRC Subaru Impreza
High-spec authentic rally wheels and tires
FLUX MMH-4000 motor
Waterproof EMH-3S speed controller
Pre-Assembled 1/8th scale car
Based on the Bullet monster truck
Waterproof steering servo
Enclosed receiver box
3mm aluminum chassis with centralized weight balance
Full-time 4WD for excellent control
Efficient and tough shaft drivetrain
Front skidplate with durable foam bumper
Composite chassis braces for extra driving feel
Tough oil-filled 4-gear differentials
Aluminum shock towers front and rear
Oil-filled coil-over shocks with adjustable ride height
Front and rear sway bars for excellent handling
High ground clearance for driving on most surfaces
Mud guards for rear shocks prevent dirt build-up
Quick access to all critical maintenance points
Dual bellcrank steering
Cam type servo saver
All hex head hardware
Full set of rubber-sealed ball bearings
2.4GHz radio system+B12B11B11:B12

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser