HPI Sport 3 Flux Ford GT Heritage Edition

2.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Elsker du bare overdreven performance og power? Så er denne fjernstyret flux bil, HPI Racing Sport 3 Flux Ford GT Heritage Edition, noget helt for sig. Bilen kan snildt køre over 100 km/t med et 3S batteri. Og kommer du en anden gearing til bilen får du 113 km/t ud af den vilde bil. Den er et powerhouse!! Så hold på hat og briller!!

Beskrivelse

RS4 Sport 3 med den klassiske Ford GT Heritage Edition!
Den fantastiskeB10:B11 Ford GT var med til at lancere “retroklassikere”-æraen af ​​moderne superbiler, og nu kan du få den på det suveræne HPI Racing RS4 Sport 3-chassis – og allerede malet i dets ultimative klassiske racerfarver! Udstyret med farvematchende hjul, er denne bil en øjeblikkelig head-turner og er klar til at nå fantastiske tophastigheder takket være dens HPI FLUX-kraft!

RS4 Sport 3 FLUX har fuldtidsakseldrevet 4WD, en fuldt forseglet drivlinje, vandtæt 2,4 GHz elektronik/radio gear, fuldt uafhængig dobbelt bærearmsophæng og justerbare oliefyldte støddæmpere, så den er klar til at rocke under alle forhold. Flux MMH-4000KV-motoren driver RS4 Sport 3 til hastigheder over 113 km/t (70mph), styret af den vandtætte FLUX EMH-3S LiPo-ready hastighedsregulator. En lukket boks rummer 2,4 GHz radiomodtageren, hvilket sikrer, at du har konstant kontrol gennem HPI pistolgrebs-ratsenderen.

Designet til at fejre Ford Motor Company’s 100 års jubilæum i 2003, bragte Ford GT udseendet tilbage fra GT40-raceren, der dominerede Le Mans fra 1966 til 1969, inklusive den legendariske 1-2-3 finish i 1966. Ford GT indeholdt adskillige innovative teknologier til produktionsbiler fra sin tid, og med en produktion på kun 4000 køretøjer er den stadig en samlerobjekt retroklassiker. Den kompressorladede 5,4 liters V8-motor var i stand til at skubbe bilen til over 200 mph, og med 6- hastighed manuel gearkasse og spiralformet differentiale med begrænset skridning 0-60 gange så lavt som 3,3 sekunder blev registreret. Dette er din chance for at eje og køre Ford GT for dig selv!

Let at køre med den rigtige ratcontroller!
HPI Racing RS4 Sport 3 er super-let at køre og stifte bekendtskab med – alt du skal gøre er at tilslutte det medfølgende batteri og tænde for radioen, derefter bilen. Så nemt er det! For at køre bilen skal du blot tage controlleren op med venstre hånd, sætte din venstre pegefinger ind i aftrækkerområdet og derefter lægge højre hånd på rattet – det er lige så naturligt som at køre en rigtig bil! Drej hjulet for at gå til venstre og højre, og træk forsigtigt på aftrækkeren med din venstre pegefinger for at gå fremad. For at stoppe bilen skal du forsigtigt skubbe væk fra dig med din venstre pegefinger – derefter slippe og skubbe væk igen for at gå i bakgear. Det tager sekunder at vænne sig til denne nemme betjening, og snart vil du køre ræs med dine venner!

Ægte gummidæk og konkurrence fælge
HPI Racing RS4 Sport 3 har et sæt gummidæk med slidbane for maksimalt greb på næsten alle asfalterede overflader. Du får fremragende accelerations-, bremse- og kurveegenskaber fra disse semi-glatte gummidæk med greb! Dækkene er støbt i en holdbar, slidstærk gummiblanding, der vil give dig et langt liv i timevis af sjov og nydelse. Hvert dæk er sikkert limet til et sejt konkurrence-stil hjul, støbt af fleksibelt, men fast plastik. Farven er støbt permanent ind i plastikken, så det vil stadig se godt ud, selv efter eventuelle styrt eller skrammer! Hvis du vil tilpasse din RS4 Sport 3, kan du altid skifte eller udskifte hjulene og dækkene, der er monteret på dem, ligesom en rigtig bil!

Under det detaljerede replika-karrosseri er RS4 Sport 3-chassiset, det seneste touring-bilchassis fra HPI Racing! HPI RS4 Sport 3-chassiset har fuldtids 4WD, et fuldstændigt forseglet og højeffektivt akseldrev, coil-over støddæmpere plus vandtæt elektronik. Den fuldt indeholdte drivlinje betyder, at der ikke er nogen synlige gear, remme eller drivlinjedele, der kan sidde fast med sten eller snavs. Bilen er færdigmonteret og klar til at køre, så det eneste du skal gøre er at PLUGGE TIL OG KØRE!

Ét styks støbt chassis
RS4 Sport 3-hovedchassiset er dannet af et enkelt stykke forstærket plastik og har drivlinjetunnellen støbt helt ned i midten, ligesom en rigtig bil. Det er et skridt ud over enhver plastikkarchassisbil, der er tilgængelig i dag.

HPI Flux Teknologi til ultra-burste hastigheder
Det, der adskiller RS4 Sport 3 Flux fra vores andre tilbud, er den børsteløse HPI Flux-kraft, der er installeret i enhver Flux-drevet maskine. RS4 Sport 3 Flux er udstyret med den fantastiske Flux MMH-4000 motor, en af ​​vores mest kraftfulde motorer til biler i 1/10. Takket være den robuste Flux EMH-3S hastighedsregulator kan du fastspænde dit valg af 2S eller 3S LiPo-strøm (eller et 7,2v-8,4v NiMH-batteri med et Dean’s-stik) for at give bilen en utrolig kraft ud af drejninger og hastigheder på op til 70 mph (124 km/t) på strækningen, når du bruger valgfri gearing!

*For at opnå 70 mph skal du bruge – HIGH SPEED GEARSÆT og 106401 – PLAZMA 11.1V 3200mAh 35C LiPo-batteripakke

Hvad mangler du:
– 1 x Li-Po batteri
– 1 x Oplader

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

160161 – Plazma 7.4V 5300MAH 40C LiPo (2S) – (Topfart ca 80 km/t)
eller
160162 – Plazma 11.1V 3200mAh 40C LiPo Battery Pack (3S) – (Topfart 100+ km/t)
eller
160163 – Plazma 11.1V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack (3S) – (Topfart 100+ km/t samt mere køretid)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 100+ km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Lynhurtig drift eller dragrace bil.

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/120098)

Length: 431mm (17″)
Height: 127mm (5″)
Width: 200mm (7.9″)
Wheelbase: 254mm (10″)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser