HPI Savage XL Flux V2 GTXL-6

4.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

HPI Savage XL Flux V2 GTXL-6 er populær, aggressiv og hurtig – Lige som vi elsker det. Lav wheelies, stunts, hop og race mod dine venner, vi lover du smiler hele vejen til mål 🙂 Vil du have en model med masser af performance og robusthed, så vil SAVAGE have din ryg.

Beskrivelse

THE BEAST IS BACK
Savage startede RC Bashing-bevægelsen og 2 årtier senere, stærkere og vildere end nogensinde og begejstret for at lande lige tilbage i ringen med den hellige gral, juvelen i kronen.

ULTIMATE SAVAGE TOUGHNESS
Fra Center Differential og Super HD Drivetrain, til Bulletproof 29/9T differentialer og 17 mm aksler og sekskantnav, til de nye Rugged Bumpers, er hver tomme af Savage XL FLUX V2 bygget til at overleve og dominere. Med kraftige affjedringsarme, klar til at tage straffen fra store luftdråber, mens alt indeni er beskyttet af det forstærkede Xtra-lange akselafstand tykke aluminium TVP (Twin Vertical Plate) chassis og Xtra-lang center skidplate, flankeret af robust, nyt strømlinet batteri kasser.

BEHOLD, THE SAVAGE XL FLUX V2!
Så snart den rasende og akrobatiske Savage X FLUX V2 blev annonceret, startede kravene til en ny version af XL-versionen med lang akselafstand. Det lader til, at det eneste folk elsker mere end en STOR monstertruck er en STØRRE monstertruck…

Og Savage XL FLUX V2 leverer i både kolossal størrelse og forbedret køreegenskaber!

Snavsspyttende kraft ved et tryk på gashåndtaget, plus makulering af dæk, terrænødelæggende kraft, der får dig til at løbe efter dækning… FLUX-fans ved, hvor den er! Og med en række nye funktioner og opgraderinger som det nye XL LCG Chassis Design & Layout, nyt Twin Clamp Motor Mount, nye Twin Battery Boxes, ny XL Center Skid Plate, ny Center Differential, nye hjul, dæk, karrosseri, robuste kofangere og meget mere – Dette er intet mindre end: Next Level Savage!!

Hvad mangler du:
– 2 x matchende Li-Po batterier
– 1 x Oplader
– 4 x AA batterier til Transmitter

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

2 x 160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo (2S) (Topfart ca. 80 km/t)
eller
2 x 160163 – Plazma 11.1V 5300mAh 40C LiPo (3S) (Topfart ca. 100 km/t)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

AA Alkaline Batterier:
101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 100 km/t
Størrelse: 1:8
Sværhedsgrad: Høj
Primær styrke: En af verdens vildeste offroad biler

Specifikationer:
https://www.hpiracing.com/en/kit/160103

NEW! XL Standardized 17mm Aluminum Hex Hubs
NEW! XL LCG Chassis Design & Layout
NEW! XL Center Skid Plate
NEW! Tredz Terrahex 3.8″ Tires
NEW! 3.8″ Havok Wheels
NEW! Pre-Cut Factory Finished And Decaled GTXL-6 Kingcab Bodyshell
NEW! Plastic molded body detail parts
NEW! Rugged Modern Styled Bumpers
NEW! Captured Hinge Pins
NEW! All hex hardware
NEW! Twin Clamp Motor Mount
NEW! Twin Battery Boxes
NEW! Center Differential
4WD Shaft Driven Monster Truck
Independent Double Wishbone Suspension
Oil Filled Adjustable Coilover Shocks
Bulletproof 29/9T Differentials
ELH-6S 150A ESC & MLH-2200KV Brushless Motor
43T Steel Spur Gear – Twin Slipper Clutch

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser