HPI Savage XS Flux VGJR

2.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Er du ude efter et hurtig bæst og vil du have meget for pengene, så er HPI Racing Savage XS Flux VGJR den rigtige vej at kigge. Bilen er specielt stylet efter racing teamet “Fun Haver”. Savage XS er verdens hurtigste mini monstertruck og kan nå hastigheder over 100 km/t med et 3S batteri.

Beskrivelse

Verdens hurtigste mini monster truck – Flux Børsteløs strøm – TROPHY BUGGY TOUGH!
Den børsteløse Ready To Run Trophy Buggy FLUX fra HPI er go-to-sættet til masser af sjov og spænding kombineret med vilde tophastigheder! Trophy Buggy har været en enormt populær 1/8th buggy, og ikke kun er den udstyret med den dæmonisk hurtige Scream børsteløse motor og den 4S-kompatible FLUX Rage speed controller, den er også super hård, ekstra justerbar og klar til handling nr. lige meget hvor du tager det!

Trophy Buggy FLUX er den perfekte bil til at springe ud i e-buggy racing eller bare slå rundt med venner – den er holdbar, alsidig og enormt hurtig! Indstil den til banen for at indstille hurtige omgangstider, eller tag den bare med til skateparken for sjov i luften! Til at slå sjove og store luftstunts har den et holdbart aluminiums chassis, seler og stødtårne, og til racerbaneydelse og tuning er Trophy udstyret med en kraftig 1965KV HPI FLUX-motor, oliefyldte støddæmpere, spændespænder og masser af tuning justeringsmuligheder.

Ud over at være race-opdrættet og klar til baneaction, ser Trophy Buggy FLUX også godt ud. Den slanke aerodynamiske racerkarosseri har et lyst racerdesign, og HB Proto racerdæk er viklet rundt om cool sort krom Edge 7-eger hjul. Den bagerste fløj er heller ikke kun for udseende – den giver Trophy masser af downforce og kontrol i luften. For at toppe det hele er stødhætterne, hjulmøtrikkerne og chassisets funktioner anodiseret i en lys HPI orange!

Trophy Buggy FLUX er fuldt samlet lige ud af æsken og udstyret med et problemfrit HPI 2,4 GHz radiosystem, Trophy Buggy FLUX er klar til, at du kan smide to 2S LiPo-batterier i til 14,4 volts jordknusende sjov! Bliv børsteløs med Trophy Buggy FLUX!

Trophy Buggy FLUX bruger en affjedring taget direkte fra de bedste racervogne – den er designet fra bunden til at være hård, pålidelig og justerbar til enhver type terræn, uanset om det er en BMX-hopsti eller en racerbane på topniveau! Affjedringen er fuldt justerbar og udstyret med spændeskruer, flere stødbeslag og camberlinkplaceringer og mere. Og når det er tid til at arbejde på affjedringsdelene, er det en hurtig og nem sag at udskifte tingene! Indsend opgraderingsmuligheder eller skift reservedele lige ved banen!

Hvad mangler du:
– 1 x Li-Po batteri
– 1 x Oplader

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

160161 – Plazma 7.4V 5300MAH 40C LIPO (2S) – (Topfart ca 80 km/t)
eller
160162 – Plazma 11.1V 3200mAh 40C LiPo Battery Pack (3S) – (Topfart 100+ km/t)
eller
160163 – Plazma 11.1V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack (3S) – (Topfart 100+ km/t samt mere køretid)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 100+ km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Høj
Primær styrke: Verdens hurtigste mini monster truck

Specifikationer:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/115967)

Length: 360mm
Width: 280mm
Wheelbase: 225mm
Drivetrain: Full-Time Shaft 4WD

Durable Savage design with TVP (Twin Vertical Plate) chassis
Factory-assembled Ready-To-Run
Monster truck body features Vaughn Gittin Jr’s
custom ‘geometric’ livery and unique style
Fitted with #112850 Flux MMH-4000KV brushless motor
Fitted with #112851 Flux EMH-3S brushless speed controller
Full-time 4WD shaft drive
HPI 2.4GHz radio system with pistol-grip radio
Ss-20WR water resistant servo
Enclosed receiver box protects from the elements
Fits standard size 1/10th scale electronics
Battery box fits standard LiPo batteries & 6-cell NiMH
Composite oil-filled threaded shock absorbers
Aluminum hex hubs
Tough 4-gear differentials
Complete set of ball bearings
Universal-fit body mounts allow huge range of
optional bodies to fit
Integrated chassis carry handle
Tough 4-gear differentials
Aluminum front and rear suspension braces
Stainless steel bulkhead lower plates
Front and rear skid plate bumpers

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser