HPI Bullet ST Flux

2.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Bullet flux er en hurtigt accelererende Stadium Truck til off-road som kan nå hastigheder op til 75 km/t med det rigtige batteri. Med masser af power er der rigeligt overskud til at tonse igennem diverse forhindringer og endda slå nogle af de hurtigste biler på en bane, hvis du er en dygtig chauffør.

Beskrivelse

Er du klar til hastighed og kraft fra Bullet Flux?
Den enormt populære HPI Bullet ST Flux er blevet opdateret med et helt nyt look, og denne super hårde off-road sjove maskine er klar til handling på din kommando!

Bullet ST Flux kan sprænge gennem enhver form for terræn takket være den enorme kraft fra dens kraftfulde børsteløse motor, der går gennem dens 4WD-drivletrain. Det har aldrig været sjovere at komme op i fantastiske hastigheder og fange massiv luft! Det holdbare, robuste design af Bullet betyder, at den kan tage hårde landinger og hårde handlinger, og den vandtætte beskyttelse betyder, at den er beskyttet mod elementerne, så du kan nyde action året rundt.

Under den splinternye maling har Bullet Flux en robust 8-chok dobbelt-ønskebensophæng, robust akseltræk, metalgear diff og pålideligt 2,4 GHz radiosystem. Alt du behøver at levere er en batteripakke – og nerver af stål til at styre den kraftfulde Bullet Flux!

Hvad mangler du:
– 1 x Li-Po batteri
– 1 x Oplader

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

160161 – Plazma 7.4V 5300MAH 40C LIPO (2S) – (Topfart ca 55 km/t)
eller
160162 – Plazma 11.1V 3200MAH 40C LIPO (3S) – (Topfart ca 75 km/t)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 75 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtigt accelererende offroad stadium Truck

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/110662)

Længde: 417mm
Bredde: 336mm
Højde: 160mm (Justérbar)
Wheelbase: 272mm
Track: 263mm
Drivetrain: Shaft 4WD

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser