HPI Trophy Buggy Flux

3.345,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Med HPI Trophy Buggy Flux får du en high performance terræn-knuser med 4S Flux teknologi som gør at du nu har noget hardware der kan konkurrere mod nogle af de bedste på baner og freestyle stunts. Så er det kun dine egne evner som chauffør der sætter grænserne.

Beskrivelse

Flux børsteløs strøm – TROPHY BUGGY TOUGH!
Den børsteløse Ready To Run Trophy Buggy FLUX fra HPI er go-to-sættet til masser af sjov og spænding kombineret med vilde tophastigheder! Trophy Buggy har været en enormt populær 1/8th buggy, og ikke kun er den udstyret med den dæmonisk hurtige Scream børsteløse motor og den 4S-kompatible FLUX Rage speed controller, den er også super hård, ekstra justerbar og klar til handling nr. lige meget hvor du tager det!

Trophy Buggy FLUX er den perfekte bil til at springe ud i e-buggy racing eller bare slå rundt med venner – den er holdbar, alsidig og enormt hurtig! Indstil den til banen for at indstille hurtige omgangstider, eller tag den bare med til skateparken for sjov i luften! Til at slå sjove og store luftstunts har den et holdbart aluminiums chassis, seler og stødtårne, og til racerbaneydelse og tuning er Trophy udstyret med en kraftig 1965KV HPI FLUX-motor, oliefyldte støddæmpere, spændespænder og masser af tuning justeringsmuligheder.

Ud over at være race-opdrættet og klar til baneaction, ser Trophy Buggy FLUX også godt ud. Den slanke aerodynamiske racerkarosseri har et lyst racerdesign, og HB Proto racerdæk er viklet rundt om cool sort krom Edge 7-eger hjul. Den bagerste fløj er heller ikke kun for udseende – den giver Trophy masser af downforce og kontrol i luften. For at toppe det hele er stødhætterne, hjulmøtrikkerne og chassisets funktioner anodiseret i en lys HPI orange!

Trophy Buggy FLUX er fuldt samlet lige ud af æsken og udstyret med et problemfrit HPI 2,4 GHz radiosystem, Trophy Buggy FLUX er klar til, at du kan smide to 2S LiPo-batterier i til 14,4 volts jordknusende sjov! Bliv børsteløs med Trophy Buggy FLUX!

Trophy Buggy FLUX bruger en affjedring taget direkte fra de bedste racervogne – den er designet fra bunden til at være hård, pålidelig og justerbar til enhver type terræn, uanset om det er en BMX-hopsti eller en racerbane på topniveau! Affjedringen er fuldt justerbar og udstyret med spændeskruer, flere stødbeslag og camberlinkplaceringer og mere. Og når det er tid til at arbejde på affjedringsdelene, er det en hurtig og nem sag at udskifte tingene! Indsend opgraderingsmuligheder eller skift reservedele lige ved banen!

Hvad mangler du:
– 2 x matchende Li-Po batterier
– 1 x Oplader

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

2 x 160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo (2S) – (Topfart ca 80 km/t)
eller
1 x 160164 – Plazma 14.8V 5100mAh 40C LiPo (4S) – (Topfart ca 80 km/t) – (Du kan nøjes med 1 batteri da det er stærkt nok)
eller
1 x 107225 – Plazma 14.8V 5100mAh 40C LiPo (4S) – (Topfart ca 80 km/t) – (Du kan nøjes med 1 batteri da det er stærkt nok)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 80 km/t
Størrelse: 1:8
Sværhedsgrad: Høj
Primær styrke: Vild offroad buggy til race og stunts

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/107016)

– Gennemprøvet racergeometri med mesterskabsinspireret design. Det nul kingpin ‘inverse angle block’-design er en klar vinder, og ude på banen vil det give dig den selvtillid, du ønsker, når du kæmper mod klubbens professionelle!
– Tykke 6061 aluminium stødtårne ​​tilbyder ydeevne tuning og stærk konstruktion
– Ekstra stærke bærearme med svømmehud er stærke, men alligevel fleksible at tackle giver dig den bedste balance mellem kørefølelse og holdbarhed
– Styreknoer i støbt aluminium for øget styrke
– Ekstra lange stød giver al den dæmpning, du nogensinde har brug for
– Race-tune din buggy med masser af stødjusteringspositioner
– Stærke stålspændespænder med tykke gribepunkter for nem justering af camber og fortå.
– Flere camber link-placeringer tilbyder flere muligheder for justering af rullecenter
– Tyk svajestang bagtil monteret for overlegen racehåndtering
– 17 mm hex-nav modstår at blive fjernet og er hule for let vægt

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser