HPI Savage X Flux V2 GT-6

4.695,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

En af verdens hurtigste og vildeste elektriske biler. Med 6S teknologi, kan du kombinerer 2 x 3S batterier og opnå et powerhouse af en bil uden lige. Køb den hvis du vil have det skide skægt, imponere naboen eller køre vildt konkurrence race.

Beskrivelse

Stående backflips med et enkelt tryk på gashåndtaget, makulering af dæk, terrænødelæggende kraft, der får dig til at løbe efter dækning… FLUX-fans ved, hvor det er.. Dette er ikke for sarte sjæle…

Den kolossalt kraftfulde FLUX 2200KV-motor er klar til al den kraft, du kan køre igennem den, og den FLUX 6S-kompatible elektroniske hastighedsregulator er fuldt ud i stand til op til 22,2 volt strøm, så du kan udføre gigantiske stunts og kæbedroppende hastighed. ..

Blærende Savage bashing-handling betyder ikke, at Savage FLUX ikke er en smuk køretur! HPI er gået helt ud med nyt lavt tyngdepunkt chassisdesign og -layout sammen med en række opdateringer med din bashing-oplevelse i tankerne. Fra de smarte nye batterikasser på ydersiden til motorophænget med dobbelt klemme, centergearkassen og mere inde i det legendariske TVP-chassis!

Hvad mangler du:
– 2 x matchende Li-Po batterier
– 1 x Oplader
– 4 x AA batterier til Transmitter

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

2 x 160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LIPO (2S) – (Topfart ca 80 km/t)
eller
2 x 160163 – Plazma 11.1V 5300mAh 40C LIPO (3S) – (Topfart ca 100 km/t)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

AA Alkaline Batterier:
101939 – Plazma 1.5V ALKALINE AA Batterier (4 stk)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 100+ km/t
Størrelse: 1:8
Sværhedsgrad: Høj
Primær styrke: En af verdens vildeste offroad biler

Specifikationer:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/160101)

NEW! Standardized 17mm Aluminum Hex Hubs
NEW! Tredz Terrahex 3.8″ Tires
NEW! 3.8″ Havok Wheels
NEW! Pre-Cut Factory Finished And Decaled GT-6 Bodyshell
NEW! Plastic molded body detail parts
NEW! Rugged Modern Styled Bumpers
NEW! Captured Hinge Pins
NEW! All hex hardware
NEW! LCG Chassis Design & Layout
NEW! Twin Clamp Motor Mount
NEW! Twin Battery Boxes
NEW! Center Skid Plate
NEW! Center Gearbox
4WD Shaft Driven Monster Truck
Independent Double Wishbone Suspension
Oil Filled Adjustable Coilover Shocks
Bulletproof 29/9T Differentials
ELH-6S 150A ESC & MLH-2200KV Brushless Motor
43T Steel Spur Gear – Twin Slipper Clutch

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser