HPI Sport 3 Drift VGJR Fun Haver Ford Mustang V2

2.395,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Denne super flotte Ford Mustang er en af de flotteste modeller i HPI’s Sport 3 samling, som er en højtydende drifting serie. Ford Mustangen skyder op til 60 km/t og er en On-road fjernstyret bil. Alt er inkluderet i pakken, men du kan opgradere dine batterier til bilen.

Beskrivelse

Tag rattet fra Vaughn Gittin JR’s FUN-HAVER V2 SPORT 3!
Vaughn Gittin Jr., 2x Formula Drift Champion, World Drift Series Champion og Professional Fun-Haver tilføjer endnu en drift Mustang RTR til den sjove flåde af Fun-Haver V2 HPI Sport 3 Drift biler!

Denne Sport 3 Drift byder på moderne-aggressiv Ford Mustang-styling, tunet og finjusteret af Fun-Haver selv, den professionelle drifting-mester Vaughn Gittin Jr., for at blive den fantastiske Ford Mustang RTR. Bilen er også udstyret med replika grønne RTR Tech 7 hjul pakket med officielle Nitto NT555 G2 replika dæk for over-the-top skalarealisme, så den er klar til at komme på gaden lige fra kassen!

Under motorhjelmen er denne 1/10-skala Mustang RTR udstyret med det nyeste HPI Racing Touring Car-chassis, Sport 3. Med fuldtidsakseldrevet 4WD, en fuldt forseglet drivlinje, vandtæt 2,4 GHz elektronik og radiogear, fuldt uafhængig dobbelt bærearm affjedring og justerbare oliefyldte støddæmpere, den er klar til rock under alle forhold.

Den officielt licenserede, superrealistiske Ford Mustang RTR-replika har et vildt farveskema med Vaughns signatur Fun-Haver-logoer og hans “Ready to Rock”-motto, det er en udgave, som du ikke må gå glip af for fans af Vaughn Gittin Jr.! Fun-Haver V2 er spækket med hårde funktioner, der gør den super nem at køre i timevis af sidelæns sjov!

Medfølger:
4 AA batterier
7.2v 2000 mAh NiMH batteri med standard plug
USB Oplader

Hvad mangler du:
Ingenting

Opgraderingsanbefaling:
For mere køretid anbefales et ekstra batteri.

Batteri:
160151 – NiMH Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack (For mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack (For mere power og mere køretid)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack (For mere power og endnu mere køretid)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 60 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtig og lækker drift bil

Specifikationer:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/120094)

Længde: 431mm (17″)
Højde: 127mm (5″)
Bredde: 200mm (7.9″)
Wheelbase: 254mm (10″)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser