HPI Sport 3 Venom 2

1.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

HPIs Sport 3 Venom 2 er en udvidelse til Sport 3 serien som er HPIs drifting serie. Du får både drifting og racing dæk med i denne pakke, så du selv kan bestemme hvilken type kørsel du har lyst til. Designerne har fået frit spil på karosseriet og vi synes de har ramt den lige i øjet, for den er bare flot. Bilen har 2S teknologi og kan nå 60 km/t med et LiPo batteri.

Beskrivelse

SPORT 3 VENOM 2: Drift truck eller Race truck – Du bestemmer!
HPI karosseridesignere fik total frihed til at designe den originale HPI Venom T-10 pick-up karosseri, og de tænkte, at det var på tide at give det en 2024-opdatering! Et moderne street-look var målet, og resultatet er Venom 2 T-10-kroppen – et state-of-the-art pick-up-design med et rygende flot look og vild grafik!

Den helt nye Venom 2 er kombineret med det ærværdige Sport 3-chassis for ultimativ brugervenlighed!

Sport 3-chassiset er den seneste udvikling af HPI Racings on-road-design. Den har en fuldstændig forseglet og højeffektiv kuglelejeunderstøttet aksel drivlinje for maksimal effektivitet kombineret med reduceret vedligeholdelse. Affjedringens design er taget direkte fra skala og racerteknologi i fuld størrelse, med en dobbelt wishbone affjedring monteret med oliefyldte coil-over støddæmpere. Den fuldt forseglede drivlinje betyder, at der ikke er nogen synlige gear, remme eller drivlinjedele til at sidde fast med sten eller snavs, og det holdbare affjedringsdesign giver dig mulighed for at tune bilen til alle typer køreforhold, fra klubracer til drifting. Dette er en fuldt udstyret bil, der er klar til hvad som helst!

De stoppede heller ikke der – inkluderet i kassen er ikke ét, men TO sæt dæk, så du har dit valg mellem vild drift eller hurtig ‘greb’-kørsel til bane- og gadebrug! Det er helt dit valg!

WORK MEISTER S1 HJUL
Venom 2 Sport 3 er udstyret med WORK MEISTER S1 hjul, som giver et supercoolt ‘retro mod’ look, fedt og minimalt på samme tid – aggressivt og funktionelt, perfekt til enten street- eller drifttruck-looket. Arbejdshjul bruges i vid udstrækning af forskellige motorsportshold i GT300, GT500, Formel 3 og N1 udholdenhedsløbsserien. På gaden bliver de brugt på alt lige fra McLaren F1-racerbiler til millioner dollars til Spoon Sports Honda Civics.

RACE? DRIFT? HVORDAN DU KØRER DET ER OP TIL DIG!
Venom 2’s supervarme pick-up truck er klar til sidelæns drift eller gadeløb – bare sæt de rigtige dæk på, og du er i gang!

Venom 2 Sport 3 leveres komplet med 2 fulde sæt dæk. Du har dit valg af supersjov drift ved at montere Advan Neova AD07 T-Drift dæk, som er superstiv hård plast og monteret på sorte 5-eger slagfaste hjul.

Du kan også beslutte dig for at køre lidt street bashing eller endda baneløb ved at bruge de grebsvenlige Spec-Grip-gummidæk, som også er monteret og limet på sorte 5-eger slagfaste hjul.

Medfølger:
4 AA batterier
7,2v 2000 mAh NiMH-batteri med standardstik
USB batterioplader
Drifting og Racing dæk

Hvad mangler du:
Ingenting

Opgraderingsanbefaling:
For mere køretid anbefales et ekstra batteri.

For mere power anbefales et LiPo 2S batteri.

Batteri:
160151 – NiMH Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack (For mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack (For mere power og mere køretid)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack (For mere power og endnu mere køretid)

Om Producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 60 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtig drift og race truck

Specifikation:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/160489)

Længde: 431 mm (17″)
Højde: 127 mm (5″)
Bredde: 200 mm (7,9″)
Akselafstand: 254 mm (10″)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser