HPI Sport 3 Drift Worthouse James Dean Nissan S15

2.395,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Drifting er blevet meget populært op igennem årene, og det samme gær sig gældende for salget af fjernstyret biler til drifting. Denne Nissan i HPI’s Sport 3 kategori, er netop en højkvalitets drifting bil med en tophastighed på ca. 60 km/t. Alt medfølger i denne pakke, men du kan vælge at opgradere batteriet.

Beskrivelse

Sport Drift 3! Featuring Team Worthhouse Nissan Silva S15
HPI tilføjer endnu et legendarisk hold til vores All-Star Drift line-up!! Ja, Sport 3 Drift-serien byder velkommen til Team Worthouse – den polsk/irske duo, der vendte op og ned på verden af ​​professionel drifting – og tog Formula Drift med storm i 3 ryg-mod-ryg, verdensslående glorværdige år! Og hvilken bedre måde at fejre dette på end ved at eje dit eget stykke drifthistorie!?

Denne specialudgave af Sport 3 Drift leveres med 2 sæt mærkater, James’ sæt er påsat på forhånd og Piotr er klar til at tilføje – hvad det betyder er, at du har et valg:

Du kan enten køre i Piotr Więcek’s 215 bil, en sand kraft at regne med inden for drifting og manden bag Candy Machine og noget af det mest underholdende indhold i motorsport! …Eller velsagtens den mest succesrige prodrift-kører i nyere tid, en mand, der ikke behøver nogen introduktion: James Deane!

Det superrealistiske Nissan Silvia S15-hus er koblet sammen med et komplet sæt splinternye replika 7Twenty Style55-hjul i en cool sølvfinish, som hver er pakket ind med replika Falken Azenis drift-dæk for at få dig til at køre glidebane, så snart du rammer gashåndtaget.

Under motorhjelmen er denne driftmaskine i 1/10-skala udstyret med det nyeste HPI Racing Touring Car-chassis, Sport 3. Med fuldtidsakseldrevet 4WD, en fuldt forseglet drivlinje, vandtæt 2,4 GHz elektronik/radio gear, fuldt uafhængig dobbelt bærearm affjedring og justerbare oliefyldte støddæmpere, den er klar til at køre under alle forhold.

Medfølger:
4 AA batterier
7.2v 2000 mAh NiMH batteri med standard plug
USB Oplader

Hvad mangler du:
Ingenting

Opgraderingsanbefaling:
For mere køretid anbefales et ekstra batteri.

Batteri:
160151 – NiMH Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack – (For mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack – (For mere power og mere køretid)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack – (For mere power og endnu mere køretid)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 60 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtig og lækker drift bil

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/120097)

Længde: 431mm (17″)
Højde: 127mm (5″)
Bredde: 200mm (7.9″)
Wheelbase: 254mm (10″)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser