LRP Spin Helikopter 380mm

1.695,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Denne helikopter fra LRP er en pålidelig helikopter der har været på markedet i nogle år. Det skyldes helikopteren har alt hvad du skal bruge for en begynder og en øvet bruger. Grundet sin popularitet er den stadig på markedet og den ville være en god helikopter til både at starte ud med for de lidt større eller til at lave fede tricks hvis du er mere øvet.

Beskrivelse

LRP SpinChopper 380 mm Single Blade Helikopter 2,4 GHz RTF LRP SpinChopper er en mellemstor, let at kontrollere enkeltblads helikopter fra LRP Chopper linjen. Den har en rotordiameter på 380 mm og er en helikopter den er relativt nem at manøvrere.

Helikopteren har været på markedet i nogle år og har bevist sit værd. Grundet sin popularitet er den stadig på markedet og den ville være en god helikopter til både at starte ud med for de lidt større eller til at lave fede tricks hvis du er mere øvet.

Om producenten:
LRC er en tysk virksomhed med sloganet “Blue Is Better”. De har eksisteret i over 25 år og leverer højeste kvalitet indenfor flyve action i R/C-området. Uanset om det er i baghaven, i stuen eller på de verdensomspændende racerbaner og flyveområder – produkterne fra den “blå” højteknologiske virksomhed er værdsat for deres høje kvalitet over hele verden. Når du holder et LRP-produkt i dine hænder, kan du stole på dets lange levetid og pålidelighed.

Begyndelsen for mere end 25 år siden var beskeden. I en lille kælderfabrik i Jürgen E. Lautenbachs forældrehus blev de første produkter håndlavet. Disse produkter var grundlaget for den kommende succes. Allerede i denne tidlige fase var der et klart fokus på innovativ teknologi, unikt design og højeste kvalitet. Nu er virksomheden oppe blandt de bedste indenfor teknologien i RC flyve verdenen.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Topfart: Kendes ikke
Sværhedsgrad: Mellem
Primær styrke: En pålidelig helikopter til både den voksne nybegynder eller mere øvet.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser