Revell Anti-Crash Interceptor

695,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Revell Anti-Crash Interceptor er den ideelle fjernstyret helikopter for begynderen. Med sin infrarøde anti-chrash funktion undviger helikopteren genstande og vægge hvis du er ved at flyve ind i dem. Vi vil vove at påstår at selv jeres bedstefar kan flyve den 🙂

Beskrivelse

Flyv sikkert med Anti-Collision Helicopter Interceptor
Takket være antikollisionssensoren reduceres flyveulykker markant med RC Helicopter Interceptor: hvis den fremadvendte infrarøde sensor registrerer en forhindring – for eksempel en væg – under fremadflyvning, sænker helikopteren sin flyvning og bakker væk fra hindring.

Den 6-aksede gyro sikrer en ekstremt stabil flyveholdning. Denne 3-kanals indendørs helikopter tager fascinationen af ​​at flyve til et helt nyt niveau. Den ekstra indbyggede højdesensor gør denne RC modelhelikopter til den ideelle begyndermodel fra 8 år og opefter. Den praktiske GHz fjernbetjening giver hobbypiloter i alle aldre en uforglemmelig flyveoplevelse. Takket være denne interferensfri teknologi kan selv flere flyvende modeller styres samtidigt, hvis det er nødvendigt.

Medfølger:
2,4 GHz fjernbetjening
udskifteligt LiPo batteri
USB oplader
reserve rotorer
Fjernbetjeningen kræver 3 x 1,5V AA-batterier (medfølger ikke).

Hvad mangler du:
– 3 AA batterier til sender

Du kan selvfølgelig købe batterierne her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Revell er en tysk virksomhed der har været på markedet inden for sjov til voksne og børn i mere end 70 år. Revell-virksomheden startede tilbage i midten af ​​40’erne i Amerika hvor grundlæggeren af ​Revell Inc., Lewis H. Glaser, fik idéen til selv at bygge en skala-til-skala bil af flere plastdele. Revell startede dermed ud inden for udvikling og fremstilling af originale plastikmodelsæt. I dag er Revell ikke kun markedsleder i Tyskland, men også i hele Europa. Ydermere har virksomheden i de senere år fremstået som en af de større leverandører af fjernstyrede produkter på markedet som de startede op i 2009.

Revells væld af erfaring opsamlet gennem årtier har gjort brandet synonymt med en fascinerende og mangefacetteret verden af ​​modellering og RC. Revells produktsortiment er i stand til at rumme unge som ældre, professionelle som nybegynderen – her kan alle forfølge deres passion og gøre drømme til virkelighed.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Topfart: Kendes ikke
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: En anti-crash helikopter der er god til begynderen.

Fra 8 år og opefter

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser