Revell Quadcopter Go! Video Pro

1.195,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Revell Quadrocopter Go! Video Pro er, qua dens navn, bygget til at lave gode videooptagelser og billeder. Du kan helt sikkert finde en dyrere drone med flere funktioner, men denne drone er god til begyndere, da dronen er nem at flyve med qua dens indbyggede højdemåler. Desuden får du en lette og lande funktion ved en enkelt knap.

Beskrivelse

4-kanals GHz quadrocopter med HD-kamera til foto- og videooptagelse
– Overførsel af live billeder til smartphone
– 6-akset gyro for stabil flyvning
– Med højdesensor
– Med valgbare hastighedsniveauer og omskiftelig hovedløs tilstand perfekt egnet til begyndere

The Go! Video Pro letter med et tryk på en knap til en foruddefineret flyvehøjde og vedligeholder denne ved hjælp af dens indbyggede højdesensor. Præcis kontrol sikres af 4Ch-GHz fjernbetjeningen. På smartphone kan tilsluttes denne fjernbetjening og ved hjælp af den gratis app, quadrocopterens live billede af quadrocopter-kameraet (720p) direkte til smartphonen. Det kraftige LiPo-batteri oplades bekvemt via USB-opladningskabel. Ekstra rotorblade medfølger. Kan eventuelt styres via den medfølgende fjernbetjening eller din egen smartphone.

Medfølger:
1 x Revell Quadcopter Go! Video Pro
1 x 4 kanals GHz sender
1 x USB-oplader
1 x Reserverotorsæt
1 x LiPo Batteri
1 x Manuel
1 x Mobiltelefonholder

Hvad mangler du:
– 4 AA batterier til sender

Du kan selvfølgelig købe batterierne her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 1 x 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Revell er en tysk virksomhed der har været på markedet inden for sjov til voksne og børn i mere end 70 år. Revell-virksomheden startede tilbage i midten af ​​40’erne i Amerika hvor grundlæggeren af ​Revell Inc., Lewis H. Glaser, fik idéen til selv at bygge en skala-til-skala bil af flere plastdele. Revell startede dermed ud inden for udvikling og fremstilling af originale plastikmodelsæt. I dag er Revell ikke kun markedsleder i Tyskland, men også i hele Europa. Ydermere har virksomheden i de senere år fremstået som en af de større leverandører af fjernstyrede produkter på markedet som de startede op i 2009.

Revells væld af erfaring opsamlet gennem årtier har gjort brandet synonymt med en fascinerende og mangefacetteret verden af ​​modellering og RC. Revells produktsortiment er i stand til at rumme unge som ældre, professionelle som nybegynderen – her kan alle forfølge deres passion og gøre drømme til virkelighed.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: God og nem foto og video drone.

Specifikationer:
Alder: 12+
Længde: 325 mm
Bredde: 325 mm
Højde: 100 mm
Rotordiameter: 135 mm
Radiofrekvens:GHz

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser