Revell Glowee 2.0

595,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Glowee 2.0 fra Revell er en god begynder helikopter til en meget fair pris. Du får fedt LED lys og special finish, så helikopteren kan ses i mørke. Derudover drives den koaksiale helikopter af 2 kraftige el-motorer fra et stærkt LiPo batteri. Alt hvad du behøver for at have en masse sjov og forbedre dine flyvefærdigheder.

Beskrivelse

“GLOWEE 2.0”-helikopteren kommer med spektakulære lyseffekter skabt af LED’er og en speciel lakfinish, så du dermed kan se helikopteren i mørke. Med en længde på 250 mm er helikopteren perfekt til begyndere og byder på en spændende flyveoplevelse for både store og små.

Det koaksiale rotorsystem med elektronisk gyro og den intuitive 3CH-GHz fjernbetjening gør “GLOWEE 2.0” let at styre og manøvrere. To kraftige elmotorer giver masser af strøm, drevet af et kraftigt LiPo-batteri.

“GLOWEE 2.0” leveres med instruktioner, et ekstra rotorsæt, en USB-oplader og en 3CH-GHz fjernbetjening. Bemærk venligst, at fjernbetjeningen kræver 6 x 1,5 V AA batterier, som ikke medfølger.

“GLOWEE 2.0”-helikopteren er velegnet til børn fra 8 år og derover og byder på en spændende flyveoplevelse med fede lyseffekter. Gør dig klar til at lette og forbedre dine flyvefærdigheder!

Medfølger:
1 x Revell Glowee helikopter
1 x 3 kanals GHz fjernbetjening
1 x USB oplader
1 x Ekstra rotorsæt
1 x Brugsanvisning

Hvad mangler du:
– 6 AA batterier til sender

Du kan selvfølgelig købe batterierne her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 2 x 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Revell er en tysk virksomhed der har været på markedet inden for sjov til voksne og børn i mere end 70 år. Revell-virksomheden startede tilbage i midten af ​​40’erne i Amerika hvor grundlæggeren af ​Revell Inc., Lewis H. Glaser, fik idéen til selv at bygge en skala-til-skala bil af flere plastdele. Revell startede dermed ud inden for udvikling og fremstilling af originale plastikmodelsæt. I dag er Revell ikke kun markedsleder i Tyskland, men også i hele Europa. Ydermere har virksomheden i de senere år fremstået som en af de større leverandører af fjernstyrede produkter på markedet som de startede op i 2009.

Revells væld af erfaring opsamlet gennem årtier har gjort brandet synonymt med en fascinerende og mangefacetteret verden af ​​modellering og RC. Revells produktsortiment er i stand til at rumme unge som ældre, professionelle som nybegynderen – her kan alle forfølge deres passion og gøre drømme til virkelighed.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Topfart: Kendes ikke
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: God begynder helikopter fra 8 år og op.

Fra 8 år og opefter.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser