Tilbud

Revell X-Treme Hurricane

1.195,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

REVELLs X-Treme HURRICANE speedbåd er en super sjov båd som skyder op til 45 km/t. Båden har en god størrelse på knap 50 cm og har en funktion så båden kan vende sig hvis du kæntrer ude på søen, hvilket er uundværligt. Derudover får du en sikkerhedsfunktion som gør båden ikke kan tænde på land. Et godt køb hvis du leder efter en sjov og nem båd at sejle.

Beskrivelse

X-TREME Line fra Revell Control står for den ultimative køreoplevelse i RC. X-TREME Boat Hurricane er en hurtig båd med robust skrog, kraftig 7,4 V LiPo-batteri (2S) og tilhørende motor samt 2,4 GHz fjernbetjening. Motoren er vandkølet så du opnår hastigheder på 45 km/t og du kan forvente at sejle i ca. 12 min inden batteriet skal oplades. Batteriadvarselssystemet fortæller dig, når batteriet næsten er tomt, så du stadig har nok batteristrøm til at køre tilbage til havnen. Derudover kan Boat Hurricane på grund af sit design altid vende tilbage til sin normale flydeposition med et tryk på en knap, selv efter kæntring. Det medfølgende beskyttelseskredsløb forhindrer propellerne i at starte, når båden er på land. Dette eliminerer risikoen for skader.

Proportional styring, advarsel om lavt batteri og opretningsfunktion.

Medfølger:
1 x REVELL X-Treme Line RC Speedboat “HURRICANE”
1 x Kofanger
1 x Model stativ
1 x 2CH-GHz fjernbetjening
1 x USB oplader
1 x 7,4 V LiPo-batteri (2S)
1 x Manual

Hvad mangler du:
– 4 AA batterier til sender

Du kan selvfølgelig købe batterierne her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Revell er en tysk virksomhed der har været på markedet inden for sjov til voksne og børn i mere end 70 år. Revell-virksomheden startede tilbage i midten af ​​40’erne i Amerika hvor grundlæggeren af ​Revell Inc., Lewis H. Glaser, fik idéen til selv at bygge en skala-til-skala bil af flere plastdele. Revell startede dermed ud inden for udvikling og fremstilling af originale plastikmodelsæt. I dag er Revell ikke kun markedsleder i Tyskland, men også i hele Europa. Ydermere har virksomheden i de senere år fremstået som en af de større leverandører af fjernstyrede produkter på markedet som de startede op i 2009.

Revells væld af erfaring opsamlet gennem årtier har gjort brandet synonymt med en fascinerende og mangefacetteret verden af ​​modellering og RC. Revells produktsortiment er i stand til at rumme unge som ældre, professionelle som nybegynderen – her kan alle forfølge deres passion og gøre drømme til virkelighed.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Topfart: 45 km/t
Sværhedsgrad: Lav
Primær styrke: Hurtig båd på 46 cm der kan vende sig hvis du kæntrer

Specifikation:
Alder: 14+
Længde: 460 mm
Bredde: 120 mm
Højde: 130 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser