Revell X-Treme Catamaran

1.195,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Revell’s X-Treme Catamaran har et design som de helt vanvittig hurtige katamaran både har IRL. Båden skyder op til 45 km/t og har en god størrelse på 44 cm så den er god robust i søen. Desuden har båden en funktion, så båden kan vende sig hvis du kæntrer hvilket er uundværligt. Derudover får du en sikkerhedsfunktion som gør båden ikke kan tænde på land. En kvalitetsbåd til rimelige penge.

Beskrivelse

X-TREME Line fra Revell Control står for den ultimative køreoplevelse i RC. X-TREME Catamaran tilbyder en masse fart for en rimelig pris. Med det robuste skrog, det kraftige 7,4 V LiPo-batteri og 2,4 GHz fjernbetjeningen er den vandkølede motor drevet til Peak-ydelsesdrevet.

Med op til 45 km/t flyver X-TREME Catamaran over vandet. Batteriadvarselssystemet fortæller dig, når batteriet er næsten tomt, så du stadig har nok batteristrøm til at vende tilbage til havnen. Derudover har den 44 cm lange katamaran en “Anti kæntre-funktion”, så den slanke katamaran simpelthen rejser sig igen hvis den kæntrer når du laver hurtige manøvrer.

På grund af 2,4 GHz-teknologien kan flere både styres samtidigt uden gensidig interferens. Det medfølgende beskyttelseskredsløb forhindrer propellerne i at starte op, når båden er på land. Så der er ingen risiko for skader.

Medfølger:
1 x Revell X-Treme Line Catamaran
1 x Model stativ
1 x 2CH-GHz fjernbetjening
1 x USB oplader
1 x 7,4 V LiPo-batteri (2S)
1 x Manual
1 x Værktøj (skruetrækker og skruenøgle)

Hvad mangler du:
– 4 AA batterier til sender

Du kan selvfølgelig købe batterierne her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Revell er en tysk virksomhed der har været på markedet inden for sjov til voksne og børn i mere end 70 år. Revell-virksomheden startede tilbage i midten af ​​40’erne i Amerika hvor grundlæggeren af ​Revell Inc., Lewis H. Glaser, fik idéen til selv at bygge en skala-til-skala bil af flere plastdele. Revell startede dermed ud inden for udvikling og fremstilling af originale plastikmodelsæt. I dag er Revell ikke kun markedsleder i Tyskland, men også i hele Europa. Ydermere har virksomheden i de senere år fremstået som en af de større leverandører af fjernstyrede produkter på markedet som de startede op i 2009.

Revells væld af erfaring opsamlet gennem årtier har gjort brandet synonymt med en fascinerende og mangefacetteret verden af ​​modellering og RC. Revells produktsortiment er i stand til at rumme unge som ældre, professionelle som nybegynderen – her kan alle forfølge deres passion og gøre drømme til virkelighed.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Topfart: 45 km/t
Sværhedsgrad: Lav
Primær styrke: Hurtig båd på 44 cm der kan vende sig hvis du kæntrer

Specifikation:
Alder: 14+
Længde: 440 mm
Bredde: 125 mm
Højde: 115 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser