Revell Quadrocopter Navigator NXT

3.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Den nye Navigator NXT drone fra Revell er det perfekte værktøj hvis du leder efter en foto og video drone til optagelser af dine eventyrer. Du får en flyvetid på 25-30 min, Follow-Me funktion, rysteløs kameraføring og meget mere. Derudover får du en gratis APP du kan downloade til at styre hele herligheden.

Beskrivelse

Med højkvalitets GHz quadrocopter Navigator NXT har hobbypiloter og foto og film entusiaster helt nye muligheder for perfekte billeder fra luften. Dronen giver en nem flyvning med masser af tekniske højdepunkter: den perfekte billed- og videokvalitet af 2,7K-kameraet understøttes af en 2-akset børsteløs kardan, fordi den sikrer absolut jævn billedoptagelse uden at ryste.

Og motorerne i Navigator NXT er også børsteløse, så præcise flyvemanøvrer udføres perfekt og uden forsinkelse. Quadrocopterens flyvetid er 25-30 minutter takket være et kraftigt LiPo-batteri. Et medfølgende ekstra batteri fordobler flyveturen til omkring en time – lige præcis til at være klar til alt på farten.

Navigator NXT quadrocopteren og dens tilbehør er forsynet med en Revell Control softcell box, som garanterer ukompliceret, sikker transport af udstyret. Modellen er perfektioneret af funktioner som Follow-Me, orbital flight-funktion, flight by waypoints og meget mere.

Medfølger:
1x model
1 x GHz fjernbetjening
2 x LiPo batteri
1 x USB oplader
1 x ekstra rotorsæt
1 x Softcell boks
1 x brugermanual

Hvad mangler du:
– 4 AA batterier til sender

Du kan selvfølgelig købe batterierne her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 1 x 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Revell er en tysk virksomhed der har været på markedet inden for sjov til voksne og børn i mere end 70 år. Revell-virksomheden startede tilbage i midten af ​​40’erne i Amerika hvor grundlæggeren af ​Revell Inc., Lewis H. Glaser, fik idéen til selv at bygge en skala-til-skala bil af flere plastdele. Revell startede dermed ud inden for udvikling og fremstilling af originale plastikmodelsæt. I dag er Revell ikke kun markedsleder i Tyskland, men også i hele Europa. Ydermere har virksomheden i de senere år fremstået som en af de større leverandører af fjernstyrede produkter på markedet som de startede op i 2009.

Revells væld af erfaring opsamlet gennem årtier har gjort brandet synonymt med en fascinerende og mangefacetteret verden af ​​modellering og RC. Revells produktsortiment er i stand til at rumme unge som ældre, professionelle som nybegynderen – her kan alle forfølge deres passion og gøre drømme til virkelighed.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: Den perfekte foto og video drone.

Specifikationer:
Alder: 14+
Længde: 265 mm
Bredde: 290 mm
Vingefang: 60 mm
Rotordiameter: 120 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser