Revell X-Treme Quadrocopter – Marathon

945,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Denne X-treme Marathon fra Revell er en ren stunt drone, dvs det er en drone til stunts og uden kamera. Dronen kommer med 2 farvet LED lys, Flip funktion og 30 min flyvetid som gør at du har rigeligt tid til at øve dig i diverse tricket og blive en god drone pilot.

Beskrivelse

For alle piloter, for hvem ren flyvesjov er særlig vigtig. Kombinationen af fire kraftfulde motorer og et langtidsholdbart LiPo-batteri gør denne model til en kontinuerlig flyer. 30 minutters flyvetid under fuld belastning og adræt flyveadfærd suppleres af tekniske detaljer såsom højdesensor, omskiftelig hovedløs tilstand og moderne 6-akset stabiliseringssystem. 4CH GHz fjernbetjeningen sikrer præcis kontrol. Den tofarvede LED-belysning ser ikke kun godt ud, men fungerer også som orientering i luften. Med flip funktion. Det udskiftelige LiPo-batteri oplades enkelt og bekvemt via den medfølgende USB-oplader

– Led lys
– Hovedløs tilstand og højdesensor
– Enestående kraftfuld batteristrøm til 30 minutters flyvesjov med fuld kraft
– Udskifteligt batteri med USB-ladekabel

Hvad mangler du:
– 4 AA batterier til sender

Du kan selvfølgelig købe batterierne her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 1 x 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Revell er en tysk virksomhed der har været på markedet inden for sjov til voksne og børn i mere end 70 år. Revell-virksomheden startede tilbage i midten af ​​40’erne i Amerika hvor grundlæggeren af ​Revell Inc., Lewis H. Glaser, fik idéen til selv at bygge en skala-til-skala bil af flere plastdele. Revell startede dermed ud inden for udvikling og fremstilling af originale plastikmodelsæt. I dag er Revell ikke kun markedsleder i Tyskland, men også i hele Europa. Ydermere har virksomheden i de senere år fremstået som en af de større leverandører af fjernstyrede produkter på markedet som de startede op i 2009.

Revells væld af erfaring opsamlet gennem årtier har gjort brandet synonymt med en fascinerende og mangefacetteret verden af ​​modellering og RC. Revells produktsortiment er i stand til at rumme unge som ældre, professionelle som nybegynderen – her kan alle forfølge deres passion og gøre drømme til virkelighed.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: Sjov begynder stunt drone.

Specifikationer:
Alder: 14+
Længde: 320 mm
Bredde: 320 mm
Højde: 70 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser