Revell Quadrocopter GO! – Stunt

695,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Revell Quadrocopter GO! Stunt dronen fra Revell er en ren stunt drone. Fede tricks, flip-funktioner, LED osv. gør dronen til et super sjovt indslag. Hvem kan lave de fedeste tricks?

Beskrivelse

Just GO!! – navnet siger det hele med den nye quadrocopter med moderne 6-akset gyro: Just Go, flyv væk og hav det sjovt. Derudover byder den på alt, hvad en moderne quadrocopter skal have nu om dage: Hastighedsniveauer fra behageligt til hurtigt, flip-funktion og hovedløs tilstand. Det store LiPo-batteri oplades nemt og bekvemt via den medfølgende USB-oplader og den præcise 4CH-GHz fjernbetjening sikrer fuld kontrol.

Medfølger:
1 x Drone
1 x 4CH-GHz fjernbetjening
1 x LiPo batteri
1 x Ekstra rotorsæt
1 x USB-opladningskabel
1 x Manual

Hvad mangler du:
– 4 AA batterier til sender

Du kan selvfølgelig købe batterierne her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 1 x 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Revell er en tysk virksomhed der har været på markedet inden for sjov til voksne og børn i mere end 70 år. Revell-virksomheden startede tilbage i midten af ​​40’erne i Amerika hvor grundlæggeren af ​Revell Inc., Lewis H. Glaser, fik idéen til selv at bygge en skala-til-skala bil af flere plastdele. Revell startede dermed ud inden for udvikling og fremstilling af originale plastikmodelsæt. I dag er Revell ikke kun markedsleder i Tyskland, men også i hele Europa. Ydermere har virksomheden i de senere år fremstået som en af de større leverandører af fjernstyrede produkter på markedet som de startede op i 2009.

Revells væld af erfaring opsamlet gennem årtier har gjort brandet synonymt med en fascinerende og mangefacetteret verden af ​​modellering og RC. Revells produktsortiment er i stand til at rumme unge som ældre, professionelle som nybegynderen – her kan alle forfølge deres passion og gøre drømme til virkelighed.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Topfart: Kendes ikke
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: Sjov begynder stunt drone.

Specifikationer:
Alder: 12+
Længde: 310 mm
Bredde: 310 mm
Højde: 100 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser